info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Táskák és hátizsákok Pinguin Vector 35 2020
Voucher + ingyen

Pinguin Vector 35 2020

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
42 940 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Pinguin

316148

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2019 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 30-39 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia YKK , Nylon 6.6 , Nifco

YKK

A kiváló minőségű és funkcionális cipzárak, amelyek megbízhatóak és tökéletes kivitelezésűek. Hosszú távú használat után is megbízhatóság jellemzi őket.

Nylon 6.6

A Nylon 6.6 (Polyamid 6.6) minden olyan esetben használatos, amikor nagyon nagy mechanikai szilárdságra, rugalmasságra, merevségre, jó hőstabilitásra és vegyi ellenállásra van szükség.

Tartós műszaki textíliák, terhelt szőnyegek és öntött alkatrészek (pl. fogaskerekek) szálaiban használják.

A textiliparban a szálakat különböző márkanevek alatt forgalmazzák, például Nilit vagy Cordura a csomagok esetében, de használják őket az autóiparban (légzsákok), a munkaruházatban vagy szőnyegszálakhoz (pl. Ultron márkanév alatt) is.

Nifco

Márkás csatok, életre szóló garanciával. A Nifco a funkcionális műanyag alkatrészek világszintű beszállítója az autóipari termékek gyártói kiterjedt hálózatának. A Nifco csatok gyártásának fő nyersanyaga a Polioximetilén (POM). Poliacetálként vagy acetálként is ismerik. Ez egy hőre lágyuló polimer, és általában a precíziós alkatrészek gyártásához használják. Nagy merevség, nagy kopásállóság, hőállóság, rugalmasság jellemzi, íztelen és szagtalan, nagyon alacsony a súrlódási együtthatóval rendelkezik. Nedves körülmények között is mérettartó, könnyen megmunkálható.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay