info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Mellkasi öv érzékelő nélkül Polar hrudní pás bez snímače (vel. M-XXL)

Polar hrudní pás bez snímače (vel. M-XXL)

Mellkasi öv érzékelő nélkül

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
17 751 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Polar

91053142

  • A Polar Soft Strap az eredetileg használt vagy az összes WearLink adóval együtt szállított szíjat helyettesíti. Az innovatív szíj hosszabb élettartamot garantál, az érzékelő elektródák bevonata a következő anyagokkal van bevonva A vezető gumibevonat véd az izzadság maró hatásai ellen. Mindazonáltal továbbra is ajánlott a szíjat minden használat után karbantartani, mindig vegye le az adót a szíjról, az elektródákat meg kell mosni és meg kell szárítani.
  • Minden öv szíja oldalt lecsatolható, a jeladó két \"szegecs\" segítségével rögzíthető.
  • XS-S, M-XXL - az ár alatti rácsban lehet választani a mellkasi kerületnek megfelelően, ezt a mellkas alatt mérik (XS-S méret 55-71 cm-es mellkashoz, M-XXL méret 55-71 cm-es mellkashoz, M-XXL méret 55-71 cm-es mellkashoz, M-XXL méret 55-71 cm-es mellkashoz). 67-120cm-es mellkasmérethez)
  • A normál élettartam napi használat mellett 2-2,5 év. Ezt követően a derékszíjat ki kell cserélni. A hibás öv (elektródák) leggyakrabban abnormálisan magas TF értékekben nyilvánul meg, majd az adó és a vevő közötti kommunikáció megszűnik. Ezen még az akkumulátor cseréje sem változtat, amelyet az első lépésben használnak a felhasználók.

Paraméterek

Sport Futó , Kerékpározás , Sífutás
Évad 2016 Q1
Mérés típus Sportteszter