info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Progress Mb Sdnz

Női termikus hosszú alsónadrág

Szín változatok

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
24 566 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 27 296 Ft megtakarít 2 730 Ft -10 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Progress

47VAMB76

AzMB SDN női funkcionális alsónadrág két természetes, mégis funkcionális anyag kombinálásával készül. A külső réteg finom 19,5 mikronos merinó gyapjúból készült, a belső réteg pedig A belső réteg bambusztartalmú viszkózszálakból készül. Az anyag puha és kellemes tapintású, és tulajdonságaival felülmúlja a hagyományos szintetikus anyagokat. Mind a merinó, mind a bambusz kiválóan alkalmas a hőszabályozásra, melegítés és hűtés pontosan az emberi test tényleges igényeinek megfelelően. Ezenkívül a merinógyapjú még hosszú ideig tartó viselés esetén is ellenáll a szagoknak, és még nedves állapotban is melegen tart. A bambusz - merinó kombináció tökéletes a szabadtéri tevékenységek minden típusához és igényéhez. Ezért az ebből az anyagból készült alsónemű ideális védelmet nyújt a szélsőséges időjárás ellen minden szabadtéri tevékenységhez a túrázástól kezdve a túrázásig. mászás.


- Két természetes anyag kombinációja
- lélegző anyag
- kiváló hőszabályozó tulajdonságok
- természetes antibakteriális tulajdonságok
- szagállóság még hosszan tartó viselés esetén is
Anyag: 50% merinó gyapjú + 50% bambuszszál
súly: 240 g/m2

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Sílesiklás , Sífutás , Hegymászás , Síalpinizmus
Évad 2021 Q3
Évszak Ősz / tél
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Izzadság elvezetés
Nadrágszár hossza Hosszú
Nadrágtartó Nemá
Technológia Merinó gyapjú , Bambusz szál

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.

Bambusz szál

A bambusz szál a bambusz szárból nyert textil nyersanyag megnevezése. Az ipari textilfeldolgozáshoz használt szálak csak a 20. század vége óta ismertek. Az európai piacon csak 2007 végén jelent meg. Ez egy viszkóz szál, amely a bambusz fából van készítve, és érintésre kellemesebb, mint a pamut. A pamuttal ellentétben a bambusz 60% -val ellenállóbb a baktériumok szaporodásának. Ez a „KUN” megnevezésű anyagnak köszönhető.

Az ezekből a szálakból készült termékek használata nagyon kellemes, garantálják a test optimális hőegyensúlyát, természetesen száradnak és hosszú ideig tartó friss érzetet biztosítanak viselésük közben.