info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex sí zokni Relax Carve

Relax Carve

Unisex sí zokni

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
4 046 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Relax

RSO33

A sokoldalú Relax CARVE sízokni nagyon kényelmes a lábujjak és a sarok területén található védelmet nyújtó, megerősített SOLE PAD elemeknek és a speciális FLAT SEAM-nek köszönhetően, amely megakadályozza a lábujjak kidörzsölését. Megerősítés a sípcsont területén a lábfej védve van a kellemetlen dörzsölődés vagy dörzsölő érzés ellen. A kényelmes FLEXI GRIP elasztikus szegély szilárdan a lábon tartja a zoknit, miközben nem akadályozza az izmok szabad mozgását.
Összetétel:43% poliamid, 40% pamut, 11% akril, 5% merinói gyapjú, 1% elasztán.

Paraméterek

Sport Sílesiklás , Síalpinizmus
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Térdzokni
Technológia Relax Flexi Grip , Relax Flat Seam , Relax Sole Pad

Relax Flexi Grip

A kényelmes rugalmas szegély, a FLEXI GRIP nagy nyújthatóságával  stabilan tartja a zoknit a lábszáron. A lábizmok szinte ösztönzik a szabad és egyben biztos mozgást.

Relax Flat Seam

A korszerű zokni gyártás technológiának használatával kivételes kényelmet értünk el. A kellemetlen zúzódások megelőzése érdekében extra lapos varratszerkezetet alkalmazunk, amely jelentősen csökkenti az ujj nyomódások kockázatát az intenzív testmozgás során.

Relax Sole Pad

A sarok és az ujjak megérdemlik a külön gondoskodást. A tartós, puha béléssel rendelkező polipropilén a láb szabadigénybe vett területein optimalizálja a hőszabályozási tulajdonságokat, és biztosítja a láb tökéletes védelmét a nyomódástól a túlzott fizikai megterhelés során.