info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Relax Free

Unisex sí zokni

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

A beszállító raktárában
A kézbesítésí 4-8 munkanapon belül
2 825 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 3 324 Ft megtakarít 499 Ft -15 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Relax

RSO34D

A puha FREE zokni nagyon meleg a MERINO gyapjú és a TERRY textil egyedülálló kombinációjának köszönhetően, amely az úgynevezett légzsebekben tartja meg a hőt, miközben megakadályozza a kellemetlen dörzsölődést és a cipő kidörzsölődését. A lábfej területén, beleértve a lábujjakat és a sarkakat is, a megerősítés a kívánt kényelmet biztosítja a lábnak. A lábaknak rengeteg helyük van a természetes mozgáshoz, és nem fáznak.
Összetétel: 67% akril 26% poliamid 4% merinó gyapjú 3% elasztán

Paraméterek

Sport Sílesiklás , Síalpinizmus
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Térdzokni
Technológia Merinó gyapjú , Relax Terry

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.

Relax Terry

A gyerek zokniknak tartalmazniuk kell legjobbat, amit a felnőtt zoknikban van és ezzel együtt figyelembe kell venni, hogy gyerekek fogják viselni, akik már nem tudják megfelelően érzékelni a hőszabályozást. Ezért a legjobban melegítő ruhákba öltöztetjük őket. Gyerekek és juniorok számára gondoltuk ki ezt a sajátosságot, és egy nagyon kényelmes TERRY textilt használtunk felemelt vágatlan hurkokkal, amelyek úgynevezett légzsebeket hoznak létre, és így kellemes melegen tartják a kis síelő lábát.

6 ok, hogy nálunk vásároljon

Többet rólunk »
  • why-Created with Sketch. Márkakereskedő, 141 TOP márkák
  • why-Created with Sketch. Felszerelés 21 különböző sporthoz
  • why-Created with Sketch. INGYENES szállítás 17 000 Ft-tól
  • why-Created with Sketch. Ajándék 80 000 Ft vásárlás felett
  • why-Created with Sketch. 21431 termék, 7491 raktárról azonnal
  • calendarCreated with Sketch. A terméket akár 30 napig is visszaküldheti