info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Relax Icepeak

Női sí kesztyű

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Hétfőn, 12. 12. lesz kézbesítve

Ilyen méretben éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

13 520 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 15 022 Ft megtakarít 1 502 Ft -10 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Relax

RR19C

Az ICEPEAK női downhill kesztyű vékony szabású, tökéletesen illeszkedik. Az egyedülálló 3D MOTION ergonómiai megoldás segítségével olyan kesztyűformát értünk el, amely tiszteletben tartja a kéz természetes ergonómiáját. A kiegyensúlyozott, magas szintű hőkomfortot a SOFT LOFT szigetelőanyag biztosítja, míg a tartós védelmet a kedvezőtlen időjárási viszonyok között a kiváló minőségű AQUA PROTECT membrán biztosítja.

  • PUHA PLATIN

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2021 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Esőtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Relax Aqua Protect – vízállósság , Relax Loop , Relax Soft Loft , Relax Soft Platin , Relax Real Leather , Relax 3D Motion

Relax Aqua Protect – vízállósság

A RELAX kesztyű tartós védelmet és kényelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási körülmények között. A tartós vízállóság és a kiváló légáteresztőség a a funkcionális membránnal van biztosítva. A garantált vízállóságot a min. 33.000 mm vízoszlop és a magas légáteresztő képességet a min. 10.000 g/m2/24h érték garantálja. Légáteresztőség min. 5.000 g/m2/24h.

Relax Loop

A kesztyűk nem kívánatos elvesztése már a múlté. Egyszerű és praktikus, rugalmas anyagból készült LOOP pánt, amely a csuklóra van fűzve, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan levehesse a kesztyűt anélkül, hogy elveszítené azt. A legjobban a szülők és a gyerekek fogják értékelni.

Relax Soft Loft

A SOFT LOFT szigetelő anyag kiegyensúlyozott hő komforttal rendelkezik és a kényelem magas szintjét biztosítja. Rugalmas üreges szálakból álló hő szabályozó anyag használatával, amely nem veszíti el rugalmasságát, a szigetelés optimális hőtani tulajdonságokkal rendelkezik. Az üreges szálaknak köszönhetően a "loft" hatás van elérve, ami a gyakorlatban jobb nedvességtartalmat és nagyfokú hő megtartást eredményez, nagy súly nélkül, még hosszabb használat vagy mosás után is.

Relax Soft Platin

Hideg, szél vagy hó, ezek azok a körülmények, amelyek sportol§s kézben hatással vannak rád a hegyekben. A modern SOFT PLATIN funkcionális anyag, amely légáteresztő és nagyon kényelmes külső ruházati rétegek gyártására alkalmas, megvéd téged, és így a lehető legjobban fogod élvezni az otthontól távol töltött időt.

Relax Real Leather

A bőr természetes anyag, amely a következő előnyeivel jellegzetes, például szilárdságával, rugalmasságával és tartósságával. Még az is az előnye, hogy ez az anyag nagyon jól alkalmazkodik az éghajlati viszonyokhoz. Ez egy maximálisan tartós, hosszú élettartamú anyag, tenyér részen használva jobban védi a kesztyűt a sérülésektől és növeli a tapadást. A bőr karbantartása valóban könnyű.

Relax 3D Motion

Az orvosok szakértelméből és a tesztelésből kiindulva egyedülálló ergonómiai megoldást fejlesztettünk ki a 3D MOTION kesztyűkhöz. Egy sokéves hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező vezető kesztyűgyártóval együttműködve olyan 3D szabásmintát és konstrukciót terveztünk, amely tiszteletben tartja a kéz ergonómiáját. Az ujjak sugarát követő anatómiai formázásnak köszönhetően a kesztyű természetes formát és nagyfokú használati kényelmet biztosít. A gyakorlatban lehetőséget ad a hosszan tartó síelés okozta kellemetlen nehézségek egy részének kiküszöbölésére.