info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kesztyűk Relax Thunder

Relax Thunder

Szín változatok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
13 571 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 15 966 Ft megtakarít 2 395 Ft -15 %

Relax

RR13F

Paraméterek

Sport Sílesiklás
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Esőtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Relax Aqua Protect – vízállósság , Relax Loop , Relax Soft Loft , Relax Soft Platin , Relax 3D Motion

Relax Aqua Protect – vízállósság

A RELAX kesztyű tartós védelmet és kényelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási körülmények között. A tartós vízállóság és a kiváló légáteresztőség a a funkcionális membránnal van biztosítva. A garantált vízállóságot a min. 33.000 mm vízoszlop és a magas légáteresztő képességet a min. 10.000 g/m2/24h érték garantálja. Légáteresztőség min. 5.000 g/m2/24h.

Relax Loop

A kesztyűk nem kívánatos elvesztése már a múlté. Egyszerű és praktikus, rugalmas anyagból készült LOOP pánt, amely a csuklóra van fűzve, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan levehesse a kesztyűt anélkül, hogy elveszítené azt. A legjobban a szülők és a gyerekek fogják értékelni.

Relax Soft Loft

A SOFT LOFT szigetelő anyag kiegyensúlyozott hő komforttal rendelkezik és a kényelem magas szintjét biztosítja. Rugalmas üreges szálakból álló hő szabályozó anyag használatával, amely nem veszíti el rugalmasságát, a szigetelés optimális hőtani tulajdonságokkal rendelkezik. Az üreges szálaknak köszönhetően a "loft" hatás van elérve, ami a gyakorlatban jobb nedvességtartalmat és nagyfokú hő megtartást eredményez, nagy súly nélkül, még hosszabb használat vagy mosás után is.

Relax Soft Platin

Hideg, szél vagy hó, ezek azok a körülmények, amelyek sportol§s kézben hatással vannak rád a hegyekben. A modern SOFT PLATIN funkcionális anyag, amely légáteresztő és nagyon kényelmes külső ruházati rétegek gyártására alkalmas, megvéd téged, és így a lehető legjobban fogod élvezni az otthontól távol töltött időt.

Relax 3D Motion

Az orvosok szakértelméből és a tesztelésből kiindulva egyedülálló ergonómiai megoldást fejlesztettünk ki a 3D MOTION kesztyűkhöz. Egy sokéves hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező vezető kesztyűgyártóval együttműködve olyan 3D szabásmintát és konstrukciót terveztünk, amely tiszteletben tartja a kéz ergonómiáját. Az ujjak sugarát követő anatómiai formázásnak köszönhetően a kesztyű természetes formát és nagyfokú használati kényelmet biztosít. A gyakorlatban lehetőséget ad a hosszan tartó síelés okozta kellemetlen nehézségek egy részének kiküszöbölésére.