info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Salming Ranger Men

Férfi futócipő

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Csütörtökön, 8. 18. lesz kézbesítve

Ilyen méretben éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

30 550 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 51 464 Ft megtakarít 20 914 Ft -41 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Salming

21R_1-1281055-1133

A Salming Ranger férfi trail futócipő abszolút újdonság a kínálatunkban. Ez a technikailag okos modell leginkább dinamikájával, kis súlyával és sokoldalú, nagyon jó tapadású talpával nyűgöz le. Ha egy igazán sokoldalúan használható trail futócipőt keresel, a Salming Ranger remek választás lesz.

A túracipő-kínálatunk legújabb tagját minden olyan futó értékelni fogja, aki olyan túracipőt keres, amely a legtöbb típusú természetes felülettel megbirkózik. A Ranger sokoldalúságát a középszélességű, tökéletesen illeszkedő illeszkedés segíti, amely egyszerre kényelmes és elég stabil ahhoz, hogy agresszív legyen.

A Salming Ranger kialakítása a korábbi Salming Trail T sorozat jellemzőire épül, és újításokat hoz, különösen a felsőrészben. Ez a Ranger modellnél egy ideálisan erős poliészter kötésből áll, amelyet a cipő kerületén egy speciális ROCShield™ poliuretán csík véd.

A Salming RunLite™ ütéscsillapító habbal ellátott középtalp bevált koncepciója és a 4 mm-es futófelülettel ellátott, tartós gumiból készült sokoldalú külső talp tökéletesen működik mindenféle természetes felületen, és minden lépésnél váratlanul jó tapadást és dinamikát biztosít.

Sokoldalú partner
A Salming Ranger az úgynevezett univerzális túracipők egyike. A futófelület mennyiségének és a talp nagyon jó minőségű és tartós tapadásának köszönhetően a legtöbb természetes felületen is megbirkózik, valamint azokban a pillanatokban is, amikor a futás szilárdabb talajon vagy akár aszfalton történik.

Kezdőknek és haladóknak
A Salming Ranger modellt a kezdő és a haladó futók egyaránt értékelni fogják. A kevésbé tapasztalt futók különösen értékelni fogják az általános kényelmet és stabilitást, amelyet ez a trail modell kínál. A fejlettebbek aztán teljesen kifejleszthetik dinamikus tulajdonságait és nagyszerű tapadását minden lépésnél.

Közepes hosszúságú ösvényfutásokhoz
A Salming Ranger nem egészen a megfelelő választás a hegyi ultrafutáshoz. Közepesen magas, dinamikus párnázottságuk miatt inkább a közepes hosszúságú trail futásokhoz alkalmasak, ahol a sebesség, a stabilitás és a felületérzet fontosabb lesz számodra. Természetesen nem a megfelelő kényelem rovására.

Cipő felsőrész

3 réteg a kényelemért és stabilitásért
A Ranger felsőrészén alkalmazott 3 rétegű szendvics-technológia az egyik legkényelmesebb és legtartósabb modellé teszi. Az első belső réteg puha poliészter és varrás nélküli anyag, amely maximális kényelemben tartja a lábakat. Ezt fedi a második réteg - egy ideálisan erős kötött anyag, amely növeli a cipő tartósságát és a láb védelmét a külső elemektől. Mindkét réteget egy speciális ROCShield™ poliuretán csík védi a cipő kerületén, az ExoSkeleton™ technológia pedig a kulcsfontosságú területeken növeli a stabilitást.

Maximális stabilitás
Az ExoSkeleton™ technológia stabilizálja a lábat az oldalirányú mozgások során, csökkentve az MTP-ízületekre (lábközépcsont-ízületekre) nehezedő nyomást. Ez a kialakítás kiküszöböli a súrlódást és védi a lábfej lágy részeit, különösen az elülső lábfej alatti részeket.

Elsősorban védelem
A bakancs teljes kerületén végigfutó speciális ROCShield™ poliuretán csík védi a lábat az éles szikláktól, ágaktól vagy víztől. Ez a "pajzs" nagymértékben növeli a cipő tartósságát, és növeli a magabiztosságot, amikor kihívásokkal teli terepen futsz.

A lábat a helyén tartják
Heelcup™ - cipőink sarokcsésze úgy lett kialakítva, hogy ne növelje a cipő súlyát, és ne zavarja a cipő általános komfortérzetét, ugyanakkor betölti a funkcióját, azaz stabilizálja és rögzíti a lábat a cipőben.

Természetes és hatékony elülső lábfejmozgás
A cipő felsőrésze a Toe Box™ technológiával kiszélesített a lábujjak területén, hogy elegendő helyet biztosítson az elülső lábfej mozgásához, így biomechanikai szempontból természetesebb és hatékonyabb mozgást tesz lehetővé.

Középső talp - csillapítás

Kényelem és teljesítmény minden lépésnél
A RunLite™ párnázó réteg, amely egy rendkívül tartós EVA anyag fröccsöntésével jön létre, meglepően dinamikus teljesítményt nyújt a szükséges kényelem feláldozása nélkül. Ugyanakkor nagyszerű tapintást biztosít a felülethez, amelyen futsz.

Külső talp - a cipő talpa

Kényelem ütközéskor, erő a visszapattanáshoz
A TGS 62/75° technológia a cipő talpát 2 részre osztja. Az első rész - a saroktól a labdáig - a talp területének körülbelül 62%-át teszi ki, és a maximális stabilitást és ütéscsillapítást szem előtt tartva tervezték. A második résztől - a talp elülső részétől - egy úgynevezett balettvonal választja el, amely 75°-os szögben fut végig a talp mentén. Ez a felosztás biztosítja, hogy a cipő pontosan a megfelelő helyen hajlik, hogy serkentse a természetes oldalsó és elülső lábfej hajlítást. A cipő elejét úgy tervezték, hogy futás közben maximálisan visszapattanjon.

Tartósság és kiváló tapadás
A Ranger talpa nagyon tartós gumiból készült, amely kiváló tapadással is rendelkezik. A 4 mm-es univerzális mintázat megbízható fogást biztosít minden körülmények között.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2021 Q1
Futólépés típusa Neutrális , Pronáló / stabil
Futócipő típusa Edző cipő
Felület típus- futás Terepre
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
A cipő szélessége Normál
Csillapítás Közepes csillapítás
Drop 5 mm
Technológia 3 Layer Construction , Exo Skeleton , Heelcup , ROCshield , RunLite™ Midsole , TGS 62/75° , Toe Box

3 Layer Construction

Ha több száz kilométert kell futnia a cipőjével, akkor nemcsak tartósnak és kényelmesnek kell lennie, hanem a lábát is biztonságosan a helyén kell tartania. A kiválasztott modelleknél egyszerű, könnyű, 3 rétegű szerkezetet használunk, amely pontosan azt nyújtja, amit egy nagy volumenű országúti cipőtől elvársz.

Exo Skeleton

Az Exo Skleton technológia stabilizálja a lábat az oldalirányú mozgások során, és csökkenti az MTP-ízületekre (lábközépcsont-ízületekre) nehezedő nyomást. Ez a kialakítás kiküszöböli a súrlódást és védi a lábfej lágy részeit, különösen az elülső lábfej alatti részeket.

Heelcup

Cipőink sarokbetétjét úgy alakítottuk ki, hogy az ne növelje a cipő súlyát, ugyanakkor betöltse a funkcióját, azaz stabilizálja és rögzítse a lábat a cipőben.

ROCshield

Ez egy speciális poliuretán csík, amely a sarokcsészétől a lábujjakig fut a cipő felsőrészének alsó részén. Megvédi a lábát az éles kövektől, az ágaktól vagy a víztől. Ez a "pajzs" jelentősen megnöveli a cipő tartósságát, és növeli a magabiztosságot még nehéz terepen való futás közben is.

RunLite™ Midsole

A RunLite™ csillapító réteg fröccsöntött, rendkívül tartós EVA anyagból készül, amely kényelmet biztosít a lábnak, miközben jó tapintást tesz lehetővé a felületen. A talp könnyű, és már az első lépéstől kezdve rugalmasan reagál a különböző típusú felületekre.

TGS 62/75°

A sarok és a talp „has” közötti távolságot (a talp 62%-a) a maximális stabilitás és ütéscsillapítás érdekében tervezték. Ezt a területet egy úgynevezett balettvonallal ér véget, amely ezt a stabilizáló részt 75%-os szögben zárja le. Ezen a balettvonalon túl viszont a cipő olyan anyaggal van ellátva, amely futás közben támogatja és serkenti a visszapattanást. A TGS 62/75 technológia biztosítja, hogy a cipő pontosan a megfelelő helyen hajlik, hogy serkentse a lábfej természetes oldalsó és elülső mozgását.

Toe Box

A cipőorr területe ki van szélesítve, hogy sokkal nagyobb mozgásterjedelmet biztosítson az elülső lábfejnek, így biomechanikai szempontból természetesebb és hatékonyabb mozgást tesz lehetővé.