info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Salming Ranger Men

Válassza ki a méretét

Raktárról
 A kézbesítésí 2-4 munkanapon belül

Ilyen méretben éppen van nekünk 4 darab. Ne halogassa túl sokáig.

44 124 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Salming

21R_1-1281055-1133

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2021 Q1
Futólépés típusa Neutrális , Pronáló / stabil
Futócipő típusa Edző cipő
Felület típus- futás Terepre
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
A cipő szélessége Normál
Csillapítás Közepes csillapítás
Drop 5 mm
Technológia 3 Layer Construction , Exo Skeleton , Heelcup , ROCshield , RunLite™ Midsole , TGS 62/75° , Toe Box

3 Layer Construction

Ha több száz kilométert kell futnia a cipőjével, akkor nemcsak tartósnak és kényelmesnek kell lennie, hanem a lábát is biztonságosan a helyén kell tartania. A kiválasztott modelleknél egyszerű, könnyű, 3 rétegű szerkezetet használunk, amely pontosan azt nyújtja, amit egy nagy volumenű országúti cipőtől elvársz.

Exo Skeleton

Az Exo Skleton technológia stabilizálja a lábat az oldalirányú mozgások során, és csökkenti az MTP-ízületekre (lábközépcsont-ízületekre) nehezedő nyomást. Ez a kialakítás kiküszöböli a súrlódást és védi a lábfej lágy részeit, különösen az elülső lábfej alatti részeket.

Heelcup

Cipőink sarokbetétjét úgy alakítottuk ki, hogy az ne növelje a cipő súlyát, ugyanakkor betöltse a funkcióját, azaz stabilizálja és rögzítse a lábat a cipőben.

ROCshield

Ez egy speciális poliuretán csík, amely a sarokcsészétől a lábujjakig fut a cipő felsőrészének alsó részén. Megvédi a lábát az éles kövektől, az ágaktól vagy a víztől. Ez a "pajzs" jelentősen megnöveli a cipő tartósságát, és növeli a magabiztosságot még nehéz terepen való futás közben is.

RunLite™ Midsole

A RunLite™ csillapító réteg fröccsöntött, rendkívül tartós EVA anyagból készül, amely kényelmet biztosít a lábnak, miközben jó tapintást tesz lehetővé a felületen. A talp könnyű, és már az első lépéstől kezdve rugalmasan reagál a különböző típusú felületekre.

TGS 62/75°

A sarok és a talp „has” közötti távolságot (a talp 62%-a) a maximális stabilitás és ütéscsillapítás érdekében tervezték. Ezt a területet egy úgynevezett balettvonallal ér véget, amely ezt a stabilizáló részt 75%-os szögben zárja le. Ezen a balettvonalon túl viszont a cipő olyan anyaggal van ellátva, amely futás közben támogatja és serkenti a visszapattanást. A TGS 62/75 technológia biztosítja, hogy a cipő pontosan a megfelelő helyen hajlik, hogy serkentse a lábfej természetes oldalsó és elülső mozgását.

Toe Box

A cipőorr területe ki van szélesítve, hogy sokkal nagyobb mozgásterjedelmet biztosítson az elülső lábfejnek, így biomechanikai szempontból természetesebb és hatékonyabb mozgást tesz lehetővé.