info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Sensor Coolmax Air pánské triko kr.rukáv deep blue

Férfi funkcionális póló

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Kedden, 4. 23. lesz kézbesítve

Ebben a méretben 1 darab van raktáron. Most vagy soha.

9 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 14 010 Ft megtakarít 4 110 Ft -29 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Sensor

22100018

A Coolmax Air a Sensor legkönnyebb funkcionális alsóneműje , amelyet kifejezetten a meleg időben vagy beltéri sportok aktív mozgásához terveztek. A Coolmax anyag, amelyből ez a thermo alsónemű készült, az Advansa tanúsított kötött terméke, kiváló nedvességelvezető képességgel, antibakteriális kezeléssel, kiváló alakstabilitással és rugalmassággal.

Ezenkívül a Coolmax szálak ezüstionokkal vannak dúsítva, amelyek lebontják a mikroorganizmusok sejtfalát és megakadályozzák a szagok kialakulását. A Coolmax alsónemű kényelmes lapos varrásokkal van ellátva.

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás , Kerékpározás , Sífutás
Évad 2022 Q1
Az ujj hossza Rövid ujjú
A ruházat tulajdonságai Izzadság elvezetés
Technológia Coolmax® Air , Coolmax® Fresh , UPF 25+

Coolmax® Air

Sport ruházat nyárra? Eléggé forró téma. De már régen elmúltak azok az idők, amikor már a forró aszfalton való futás gondolatára is megizzadt. A Coolmax Air a legkisebb csepptől is megszabadul a kompromisszumok nélküli nedvességelvezetésnek köszönhetően. Ráadásul rendkívül gyorsan szárad, így nem kell aggódnia a kellemetlen nedves érzés miatt.

Itt határozottan nem a vékony jégen korcsolyázunk. Vékony funkcionális alsóneműt kínálunk a csarnokba vagy a nyári melegbe, amely erőt ad ahhoz, hogy legyőzd magad. A Coolmax Air egy szuper légáteresztő anyag, amely a bőrödnek légzést biztosít. Minden a könnyűség és a lágyság körül forog. Ha a maximumot akarja magából kihozni, nem érezheti úgy magát, mint egy forró kemencében. A kötés egyedi tulajdonságai hihetetlenül hűvös érzetet biztosítanak. Itt minden forró fej lehűl.

A Coolmax Air úgy tapad, mint egy második bőr. A kellemes tapintású anyag tökéletesen kidolgozott szabással rendelkezik, és lapos varratokkal kombinálva sehol se vág vagy húz. A mozgásszabadságot semmi sem gátolhatja. Ugyanúgy, a kellemetlen szag sem tehet semmit. Erről az ezüst alapú antibakteriális kezelés gondoskodik. Ez a funkcionális alsónemű hosszú ideig eltart és csak örömöt fog okozni.

Coolmax® Fresh

Újra itt a sportláz és sokat kell izzadni. És emiatt megfelelő funkciós ruházatra van szükség. A Coolmax Fresh kivételes képességgel rendelkezik a nedvesség elvezetésére a bőrről. És ezen kívül (villám) gyorsan szárad. Tehát, csak a sütőben lévő süteményekről kell gondoskodnod, és nem a hónaljadban vagy a hátadon lévőkről.

A nyáron való mozgásra van ez az anyag készítve. A forró napokon értékelni fogod a könnyedségüket. Röviden, annyira funkcionális a póló, amennyire kell. Ráadásul a hihetetlenül finom szál simogat, amikor csak a bőréhez ér. Ugyanakkor hideg érzést varázsol ott is, ahol a hétköznapi ruhák varázsa már régóta nem működik.

És ez nem varázslat, csak fejlett technológia. A Coolmax Fresh funkcionális ruházatot úgy varrjuk, hogy a lehető legjobban megakadályozzuk a szervezet kellemetlen túlmelegedését. Ezzel korlátozva van a folyadék vesztés. A szomjúság az egyetlen érzés, amit érezned kell. A kényelmes szabásnak köszönhetően azonban mindig és mindenhol rendkívül kényelmesen fogod érezni magad.

De ez a funkcionális fehérnemű más trükköket is tartogat a tarsolyában. Az ezüstionokkal végzett antibakteriális kezelés megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését. A szintetikus szálak UV-védelmet is nyújtanak, és még az 50-es indexű fényvédők is elférnek a zsebben. Nézzen ki, itt az ideje, hogy ne hunyjunk szemet a mozgás előtt.

UPF 25+

Az UPF tényező az öltözék ultraibolya sugarak elleni védelmét jelöli. Ez a tényező függ a szövet típusától, az anyag sűrűségétől és a színtől. Például, az UPF 25 értékelésű anyag a nap UV sugarainak csak az 1/25-t engedi át.