info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Sensor Merino Impress dámské kalhotky černá/camo

Női merinó bugyi

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
4 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 9 356 Ft megtakarít 4 456 Ft -48 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Sensor

19200029

Termék videó

Ismertetés

Tökéletesen funkcionális anyagból készült termikus fehérnemű újszerű kialakításban, amely ötvözi a praktikumot és a szépséget.A 100% merinói gyapjú exkluzív tulajdonságokat kap egy egyedülálló gyártási eljárásnak köszönhetően. A finoman kötött gyapjúra felvitt poliuretán réteg megakadályozza a kellemetlen csípést izzadáskor, és megvédi a nyomtatott mintát a lemosódástól. Tökéletes választás bármilyen rendezvényre.

Paraméterek

Évad 2021 Q1
A ruházat tulajdonságai Elasztikus
Az alsőnemű típusa Nadrágok
Technológia Merino Impress

Merino Impress

Minden, amit az emberek a Sensortól és annak merinó termo fehérneműitől elvárnak, az Impressre is érvényes. Számíthat a 100%-os új-zélandi gyapjú kiváló tulajdonságaira. Lehet, hogy már régi dal, másrészt miért ne lehetne egy ilyen slágert újra az éterbe engedni. Főleg, hogy sikerült egy kicsit feldobni.

A fő refrén ugyanolyan és változatlan. A merinó egyedülálló képessége, hogy még fagyos hidegben is melegen tart. Olyan jól kezeli az izzadságot, hogy még porszívógyártó cégektől is hallottuk, hogy a "Szív, mint merinó a Sensortól" szlogent fontolgatják. Csak, hogy az Ők hangos gépeik sokkal büdösebbek. Míg a Merino Impress természetes antibakteriális tulajdonságaival véd a szagok ellen.

Nos, most jön a megígért végső csattanó. Nyomott minta. Persze, sok sportoló a semleges feketét részesítené előnyben. De lehet, hogy hozzánk hasonlóan ön is elgondolkodott azon, hogy ez egy kicsit unalmas. Ezért megpróbáltuk egy kicsit felfrissíteni. Egy ilyen dolog teljesen haszontalan lenne, ha a mosógépben történő megpörgetés után kimosódna. Szerencsére sikerült átlépnünk ezt a hamis gyökere. Minden egyes Merino Impress ruhadarabot egy réteg poliuretánnal vonunk be, és heuréka - a minta még mindig tart. És a lágy gyapjú így még kellemesebb érintésű lesz.