info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női funkcionális póló Sensor Motion dámské triko polo kr.rukáv růžová

Sensor Motion dámské triko polo kr.rukáv růžová

Női funkcionális póló

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
21 797 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Sensor

18100038

A Motion funkcionális alsóneműcsalád egyetlen rugalmas kötött anyagból áll, amely a Pulsar nevű speciális kétkomponensű mikropoliészter szálból készül. Ez a szál lehetővé teszi a kétszínű hatás elérését - olvadás. A Pulsar speciálisan formázott poliészter szála kiváló élettani tulajdonságokat garantál - gyors nedvességelvezetés a testtől és nagyon gyors száradás. Nagy rugalmasság is jellemzi, szilárdság és puhaság. A Motion termékcsalád ezért könnyen karbantartható, magas színtartóssággal rendelkezik, kopásálló, gyorsan szárad és megtartja az alakját. Az alsónemű alkalmas hidegebb időben történő futáshoz. körülmények, téli sportok, beltéri sportok és mindennapi szabadidős tevékenységek. A Motion lazább szabású, és első vagy második rétegként használható.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Sílesiklás , Sífutás
Évad 2020 Q3
Az ujj hossza Rövid ujjú
A ruházat tulajdonságai Izzadság elvezetés , Elasztikus
Technológia Motion

Motion

Mozgás. Még Ön sem marad mozdulatlan ebben a változó világban. Tevékenységere van szüksége. És ezért, funkcionális öltözékre van szüksége, amely ebben nem akadályozza. Olyanra, amely szabadságot ad. Lehetőséget ad, hogy hajlongjon. A Sensor Motionra van szüksége.

Ez az anyag tökéletes bármilyen sporthoz is. Tökéletes rugalmassága és nagyszerű tartóssága még a legkeményebb munkában sem fogja fékezni. A Hostýnské vrchy alatt speciálisan kialakított szálakat használunk, hogy a lehető legjobban elvezesse az izzadságot. Szárazon tartja, még ha ömlene is Önről. Ez teszi a kollekció darabjait hasznossá, mint egy termikus póló és nadrág, amikor hidegebb körülmények között fut. Vagy a szabadabb szabásnak köszönhetően, mint második réteg is viselheti.

De a Motion funkcionális ruházatot beltéri sportoláshoz vagy csak a természetben való sétához is viselheti. A kötés lágyságát rögtön érezheti, miután magára ölti. Higgye el, ha tehetné, hát le sem venné. Szerencsére a sorozat minden darabja a legkisebb karbantartást igényli. Nagyon gyorsan száradnak és ami fontos- jó alak- valamint színtartók. Így tényleg semmi sem akadályozza meg abban, hogy csak gyorsan kimossa, vissza vegye magára, és folytassa a következő akadály meghódítását.