info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Univerzális thermo zokni Sensor Ponožky Thermosnow Norway černá/šedá

Sensor Ponožky Thermosnow Norway černá/šedá

Univerzális thermo zokni

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
5 370 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 7 966 Ft megtakarít 2 596 Ft -33 %

Sensor

17200088

A magas, meleg, szendvicsszerkezetű zokni ideális minden téli sporthoz. A zokni anatómiai formájú, és a lábszárnál megerősített anyaggal rendelkezik az extra kényelem érdekében. Az anyag összetételének köszönhetően a Coolmax magas százalékos részarányával elvezeti az izzadságot a bőrtől. A sarok és a lábfej megerősített az extra tartósság érdekében.

45% CoolMax, 40% PAD, 15% elasztán

Paraméterek

Sport Sílesiklás , Sífutás , Síalpinizmus
Évad 2021 Q1
Zoknik típusa Térdzokni
Technológia Thermo

Thermo

Megállná a helyét még egy északi krimiben is. A Thermo funkcionális ruházati sorozat nem csak stílusos norvég mintázatával illik első pillantásra. A Coolmax Fresh márkájú szálak használatával megbízhatóbban vezeti el a nedvességet a testről, mint egy bűnöző zsaru cellája. A fantasztikus hőszabályozás így minden helyszínen hatékonyan és gyorsan megvalósul De ez a cucc lényegesen jobban szárazon tart, mint a gyanúsított hamis alibije.

A Cseh Köztársaságban kézzel készített kötés hátoldala az intenzív fésülésnek köszönhetően tömörebb és lágyabb. Tehát nem korlátozza senkinek a kényelemhez való jogát, és a maximális komfortot következetesebben érvényesíti, mint egy rendes rendőrfőnök a törvényt. A képzett nyomozók hajához hasonló ezüstkeverék biztosítja, hogy a termo alsóneműnk tartós antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami az évekig tartó hosszú szolgálatot biztosítja.