info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
 Gyermek multifunkcionális sál  Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční sea green

Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční sea green

Gyermek multifunkcionális sál

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
7 711 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 7 776 Ft megtakarít 65 Ft

Sensor

21200067

Gyermek multifunkciós sál a Sensor-tól Coolmax Thermo meleg, funkcionális anyagból. A sál összehajtható sapkaként, klasszikus nyaksálként, karfás sálként stb. A sál ideális kerékpáros sisak, síbukósisak alá, vagy hatékony védelemként a nap ellen alpesi túrák során. A Sensor sál hamarosan a sporttevékenységek nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik.

Paraméterek

Évad 2021 Q3
Technológia Coolmax Thermo

Coolmax Thermo

A Coolmax Thermo funkcionális alsónemű egy meleg, rugalmas kötött anyag, amely ideális a hidegebb napokon. A felhasznált anyag kiváló hőszabályozást és a nedvesség testtől való elszállítását garantálja. Ezenkívül a szál tartósan beépített ezüstionokkal magas és tartós antibakteriális tulajdonságokat biztosít. A Coolmax Thermo tartós, méretálló és rendkívül rugalmas. Az alsónemű első vagy második rétegként használható, és alkalmas egész napos viseletre, téli sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez.
Az új Coolmax Thermo termékcsalád mostantól Coolmax Ecomade anyaggal rendelkezik. Megőrzi ugyanazokat a tulajdonságokat és előnyöket, mint korábban, miközben környezetbarátabb. A szál nagy arányban tartalmaz újrahasznosított anyagot (97%), így mérsékli a környezetre irányult hatásokat. Használt műanyag palackokból készül, amelyeket hat lépésben átalakítunk, hogy funkcionális ruházatunk alapjául szolgáljanak. Az új anyag még jobban elvezeti a nedvességet a testről, így egész idő alatt jól fogod érezni magad, amíg viseled.