info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Raktárról
A kézbesítésí 3-5 munkanapon belül

Éppen van nekünk 2 darab. Csak az Öné lesz?

48 475 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 53 861 Ft megtakarít 5 386 Ft -10 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Silva

37995

ÚJ! Többfunkciós, rendkívül hosszú élettartamú fejlámpa Flow Light™ szivárgó rendszerrel, amelynek fénykúpja automatikusan kitágul, ha megdöntik, így gyorsabban és kényelmesebben juthat be a közeli és közepes távolságok. Természetesen a fejlámpa is rendelkezik az Intelligent Light™ rendszerrel, és lenyűgöző, 140 méteres kúphosszúságot és 600 lumenes teljesítményt ér el. Kompakt és tartós USB-C újratölthető akkumulátor 2.0Ah, 102g tömegű. A nagy gombnak köszönhetően kesztyűben is be- és kikapcsolható. Nagy teljesítményű fejlámpa az edzéshez. Kiváló teljesítmény/ár arány.

Flow Light™
Intelligens fény™
2x nagy teljesítményű LED
600 lumen fénykibocsátás
Távolság 140m
Fényidő +20°C-on: 2,5 óra (legmagasabb) / 13 óra (energiatakarékos üzemmódban)
2.0Ah akkumulátor
4 fénymód
Vízálló: IPX5
USB-C töltés
ergonomikus fejpánt
kerékpár- és sisaktartók
alacsony akkumulátor töltöttségi szint jelzése
fényszóró súlya: 78g
Az akkumulátor súlya 2.0Ah: 102g

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Forrás Tölthető akkumulátor
Termék típus -edzés Fejlámpa
Technológia Flow Light , Intelligent Light

Flow Light

A SILVA Flow Light egy zseniális funkció, amely a SILVA Intelligent Light ® több változatát kínálja ugyanabban a fejlámpában. A multisport tevékenységekhez kifejlesztett lámpa lehetővé teszi a fény ábra zökkenőmentes beállítását a különböző tevékenységekhez, egyszerűen a lámpa felfelé vagy lefelé történő billentésével. Ha lefelé irányul, a fénysugár megnövekszik és optimalizálva van a kisebb sebességű tevékenységekhez. Előre tekintve a fénysugár meghosszabbodik és nagyobb sebességre optimalizál. 

Intelligent Light

A Silva Intelligent Light® technológia gondoskodik a fény optimális szétosztásáról. A széles fénykúpot és az intenzív pont fényt kombinálja. Ennek eredményeként a felhasználónak kiváló perifériás látása van, ugyanakkor közvetlenül előre és a távolba is lát. Ennek köszönhetően nem kell a fejet mozgatni. Az ember magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban mozog a terepen, és így még gyorsabb lehet.