info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Futó fényszóró Silva Čelovka Exceed 4X Default
Voucher + ingyen

Silva Čelovka Exceed 4X Default

Futó fényszóró

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
117 435 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Silva

37983

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


ÚJ! A legerősebb SILVA fejlámpa a piacon, lenyűgöző 2000 lumenes fénykibocsátással és egy boost üzemmóddal, amely korlátozott ideig akár 2300 lumen fényerőt is biztosít. A Silva Exceed 4X fejlámpát a következőkhöz tervezték a legigényesebb szabadtéri és sporttevékenységekhez. Intelligens fénytechnológia, amely széles fénykúpot és nagy, akár 220 méteres hatótávolságot kombinál. 4 fénymód. Az akkumulátor kapacitásának jelzése. Újratölthető 7,0 Ah Li-Ion akkumulátor, fedéllel a különböző rögzítésekhez, hosszabbítókábel, amely lehetővé teszi az akkumulátor hátizsákban, kerékpárvázon stb. történő tárolását, ergonomikus fejpánt akkumulátortartóval és speciális rögzítő tartóval mindez egy praktikus csomagban. A nagy gombnak köszönhetően kesztyűben is be- és kikapcsolható. Töltés USB-C vagy hagyományos aljzaton keresztül.

Műszaki specifikációk:
Flow Light™
Intelligens fény™
Fényteljesítmény / hatótávolság: 2000 (2300) lumen / 220 m
Az akkumulátor élettartama töltésenként: 3 óra (legmagasabb üzemmód) / 44 óra (energiatakarékos üzemmód)
Akkumulátor típusa: Li-Ion 7.2V 7.0Ah
Vízálló: IPX5
Hőmérséklet-tartomány a lámpa használatához: -20°C és +60°C között.
Súly: 129g (akkumulátor nélkül) / 364g akkumulátorral
Alacsony töltöttségi szint jelzése
Sisakrögzítő
USB-C tápkábel

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Forrás Tölthető akkumulátor
Termék típus -edzés Fejlámpa
Technológia Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

A Silva Intelligent Light® technológia gondoskodik a fény optimális szétosztásáról. A széles fénykúpot és az intenzív pont fényt kombinálja. Ennek eredményeként a felhasználónak kiváló perifériás látása van, ugyanakkor közvetlenül előre és a távolba is lát. Ennek köszönhetően nem kell a fejet mozgatni. Az ember magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban mozog a terepen, és így még gyorsabb lehet. 

Flow Light

A SILVA Flow Light egy zseniális funkció, amely a SILVA Intelligent Light ® több változatát kínálja ugyanabban a fejlámpában. A multisport tevékenységekhez kifejlesztett lámpa lehetővé teszi a fény ábra zökkenőmentes beállítását a különböző tevékenységekhez, egyszerűen a lámpa felfelé vagy lefelé történő billentésével. Ha lefelé irányul, a fénysugár megnövekszik és optimalizálva van a kisebb sebességű tevékenységekhez. Előre tekintve a fénysugár meghosszabbodik és nagyobb sebességre optimalizál.