info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Ultrakönnyű futómellény Silva Strive Ultra Light XS/S

Silva Strive Ultra Light XS/S

Ultrakönnyű futómellény

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
22 841 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 26 382 Ft megtakarít 3 541 Ft -13 %

Silva

37890

A Strive Ultra Light a Silva legkönnyebb és legvékonyabb terepfutó mellénye. Ez a legjobb társad a gyorsabb futásokhoz és versenyekhez. Ez a futómellény lélegző és könnyű hálóból készült az optimális szellőzés és a nagyszerű izzadságelvezetés érdekében. Fuss szabadon ezzel a szuper vékony futócsomaggal, amely mindössze 139 grammot nyom!

Amikor a sebesség és a másodpercek számítanak, a részletek is számítanak. A Strive Ultra Light futómellény elöl négy zsebbel rendelkezik, hogy a sebesség megtartása mellett könnyen hozzáférhess a legfontosabb dolgokhoz. Az elülső zsebek közül kettő a Silva puha lombikok (nem tartozék) számára készült, amelyeket kompressziós pántok rögzítenek. A másik két zseb tökéletes a gélek és a szeletek számára - és a szemétnek, amikor a célegyenesben vagy. Két zseb is található az oldalán; egy hálós és egy cipzáras. Ezekben biztonságosan elfér a telefon (a cipzáras zseb vízálló), valamint egy pár kesztyű, sapka, iránytű, gél és szelet. A hátsó zseb közepes méretű, és használható egy extra kabát vagy fejlámpa akkumulátorának.

A Strive Ultra Light három méretben kapható: XS/S (139g), M (157g) és L/XL (178g), és egy könnyű, nagyszerű kényelmet nyújtó futócsomag. A dupla mellkaspántok rugalmas és kényelmes illeszkedést biztosítanak, a hátizsák pedig a hálós anyagnak köszönhetően lélegző. Az anyagok és a funkciók kiváló minőségűek, így a futómellény sok futáson és mérföldön át tart. A Strive Ultra Light futóhátizsákot kézzel mosd ki egy izzasztó futás után - és a könnyű akasztó segítségével gyorsan megszáríthatod, hogy készen állj a következő futásra!

Ez a futócsomag síp is van vészhelyzetekre, és fényvisszaverő részletekkel rendelkezik a nagyszerű láthatóság érdekében, amikor sötétben futsz. Készen áll a fejlámpa integrálására a hátsó zsebből kivezetett zsinórral.

Specifikációk:

  • Alacsony súly! Ennek a futócsomagnak a súlya 139 grammnál kezdődik (mérettől függően).
  • Kényelmes hordozás Dupla mellkaspántok a rugalmas és kényelmes hordozáshoz
  • Könnyen hozzáférhető zsebek Elöl 4 zseb található - és még több az oldalán és hátulján.
  • Lélegző hálóból készült az optimális szellőzés és izzadságelvezetés érdekében.
  • Biztonsági részletek Ez a futó hátizsák biztonsági síppal és fényvisszaverő nyomatokkal rendelkezik a nagyszerű láthatóság érdekében.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2022 Q1
Táska típus Hátizsák , Futó mellény
Használt táskák/ hátizsákok Futó
Technológia DWR

DWR

A rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.