info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Smartwool Classic Hike Light Cush Crew

Unisex zokni

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Pénteken, 7. 8. lesz kézbesítve

Ilyen méretben éppen van nekünk 4 darab. Ne halogassa túl sokáig.

6 465 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 8 085 Ft megtakarít 1 620 Ft -20 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Smartwool

10015416SMW.01

Több mint 25 évvel ezelőtt a Smartwool feltalálta az eredeti merinói gyapjú zoknit - a Classic Hike-ot. A Classic Hike zoknik nagyrészt változatlanok maradtak, és messze a legkényelmesebbek. Most azonban ezek is kaptak egy frissítést - és ez a frissítés az újrahasznosított nejlonnal kezdődik, amely egy fenntarthatóbb (de ugyanolyan kényelmes) zoknit eredményezett. Mostantól fenntartható forrásból származó, ZQ tanúsítvánnyal rendelkező gyapjúból készülnek. A gyapjút adó juhok tenyésztése a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóságot szem előtt tartva történik, miközben a merinói juhok lehető legjobb gondozására is összpontosítanak. Ez egy kényelmes, klasszikus zokni, amely soha nem megy ki a divatból.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Magas szárú
Technológia 4 Degree™ Elite Fit System , Indestructawool™ Technology , Virtually Seamless™ Toe

4 Degree™ Elite Fit System

Fejlett szabadalmi rendszer, amely minden PhD® zokniban megtalálható. Ez a biztonságos illeszkedési rendszer a jobb rugalmasság és regenerálódás érdekében a helyén tartja a zoknit.

Indestructawool™ Technology

Az Indestructawool™ egy olyan technológia, amely a megfelelő anyagokat a megfelelő helyekre helyezi, hogy erősebb, nejlonnal megerősített anyagot hozzon létre, miközben a merinó anyag közvetlenül a bőrön marad.

Virtually Seamless™ Toe

Simított orrvarratok a tökéletes kényelemért a cipőben. Ez a technológia mind a teljesítmény-, mind a szabadidős zoknikban megtalálható.