info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Smartwool Hike Light Cush Mid Crew

Unisex zokni

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
7 375 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 9 291 Ft megtakarít 1 916 Ft -21 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Smartwool

10015377SMW.01

A Performance Hike Light Cushion Mid Crew zokni a maximális kényelmet nyújtja bármely túracipő belsejében a szabásával és megerősített szegélyével. Indestructawool™ technológiával rendelkezik a fokozott tartósság érdekében, továbbfejlesztett hálós zónákkal, amelyek nem nyomnak feleslegesen, és 4 Degree™ Elite Fit System technológiával, amely pontosan a lábadhoz igazodik és a helyén tartja. Ráadásul ezek a zoknik kíméletes merinói gyapjúból készülnek, így minden túrát szinte túlvilági élménnyé varázsolnak.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Magas szárú
Technológia 4 Degree™ Elite Fit System , Indestructawool™ Technology , Shred Shield™ Technology , Virtually Seamless™ Toe

4 Degree™ Elite Fit System

Fejlett szabadalmi rendszer, amely minden PhD® zokniban megtalálható. Ez a biztonságos illeszkedési rendszer a jobb rugalmasság és regenerálódás érdekében a helyén tartja a zoknit.

Indestructawool™ Technology

Az Indestructawool™ egy olyan technológia, amely a megfelelő anyagokat a megfelelő helyekre helyezi, hogy erősebb, nejlonnal megerősített anyagot hozzon létre, miközben a merinó anyag közvetlenül a bőrön marad.

Shred Shield™ Technology

A Shred Shield™ technológia megerősíti a zokni elejét, hogy megakadályozza a túlzott súrlódást a lábujjak tetején és elején, és akár 3-szorosára növeli a zokni tartósságát.

Virtually Seamless™ Toe

Simított orrvarratok a tökéletes kényelemért a cipőben. Ez a technológia mind a teljesítmény-, mind a szabadidős zoknikban megtalálható.