info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Smartwool Merino 250 Balaclava

Kukla

A beszállító raktárában
A kézbesítésí 4-7 munkanapon belül
16 186 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Smartwool

SMW11100020.01

Ha eljön a téli kalandok ideje, ne felejtsd el betakarni a kicsiket a Smartwool Merino 250 Balaclavába. Ez szó szerint a meleg definíciója. A legnehezebb, 100%-os Merinó gyapjú Smartwool és kétrétegű szerkezet, a gyerekek tökéletesen védve lesznek.

Jellemzők leírása:

  • A 100% merinói gyapjú speciális, kétoldalas sztreccsvarrással biztosítja a kényelmet, a légáteresztő képességet, a hőszabályozást és a szagállóságot.
  • Dupla réteg a maximális melegségért
  • a varratok lezártak, így nem dudorodik ki.

Anyagösszetétel:

  • 100% merinói gyapjú

Paraméterek

Sport Sílesiklás , Síalpinizmus
Évad 2020 Q3
A sapka típusa Sálsapka
Technológia Merinó gyapjú

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.