info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kalapok Smartwool Merino 250 Cuffed Beanie

Smartwool Merino 250 Cuffed Beanie

Kalapok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
11 775 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 11 858 Ft megtakarít 83 Ft -1 %

Smartwool

C1110001021.19

Az ívelt peremnek köszönhetően a Cuffed Beanie még melegebb a fül fölött, ezért enyhe és hűvösebb időjárás esetén is kiválóan alkalmas. 250 merinói gyapjúból készült, ezért tökéletesen elvezeti a nedvességet és szigetel, hogy mindig teljesen kényelmes legyen.

Jellemzők leírása:

  • A 100% merinói gyapjú speciális, kétoldalas sztreccsvarrással biztosítja a kényelmet, a légáteresztő képességet, a hőszabályozást és a szagállóságot.
  • Dupla réteg a maximális melegségért
  • a varratok lezártak, így nem dudorodik ki.

Anyagösszetétel:

  • 100% merinói gyapjú

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Síalpinizmus
Évad 2020 Q3
A sapka típusa Kulich sapka
Technológia Merinó gyapjú

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.