info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kalapok Smartwool Merino Sport 250 Rvrs Beanie

Smartwool Merino Sport 250 Rvrs Beanie

Kalapok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
11 834 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Smartwool

10009233SMW.01

A melegebb merinógyapjú és poliészter keveréke elvezeti a nedvességet, gyorsan szárad és a legigényesebb tevékenységek során is megtartja alakját. További bónuszként a Merino Sport 250 Reversible Beanie megfordítható, így a sapka így könnyen illeszkedik bármilyen ruhához, kényelmes, hőmérséklet-szabályozó és gyorsan száradó.

Jellemző specifikációk:

  • A marino gyapjú és poliészter keverékének köszönhetően az anyag elvezeti a nedvességet a testtől, gyorsan szárad és megtartja alakját még a hideg időjárás során is.
  • Változó megfordítható kialakítás
  • fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Síalpinizmus
Évad 2020 Q3
A sapka típusa Kulich sapka
Technológia Merinó gyapjú

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.