info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Smartwool W Classic Hike Light Cush Crew

Női zokni

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
6 465 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 8 101 Ft megtakarít 1 636 Ft -20 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Smartwool

10015449SMW.01

Több mint 25 évvel ezelőtt a Smartwool feltalálta az eredeti merinói gyapjú zoknit - a Classic Hike-ot. Ezek a zoknik nagyrészt változatlanok maradtak, és határozottan a legkényelmesebbek. Most azonban ezek is kaptak egy frissítést - és ez a frissítés az újrahasznosított nejlonnal kezdődik, amely egy fenntarthatóbb (de ugyanolyan kényelmes) zoknit eredményezett. Mostantól fenntartható forrásból származó, ZQ tanúsítvánnyal rendelkező gyapjúból készülnek. A gyapjút adó juhok tenyésztése a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóságot szem előtt tartva történik, ugyanakkor a merinói juhok lehető legjobb gondozására is hangsúlyt fektetnek. Ez egy kényelmes, klasszikus zokni, amely soha nem megy ki a divatból.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Magas szárú
Technológia 4 Degree™ Elite Fit System , Indestructawool™ Technology , Shred Shield™ Technology , Virtually Seamless™ Toe

4 Degree™ Elite Fit System

Fejlett szabadalmi rendszer, amely minden PhD® zokniban megtalálható. Ez a biztonságos illeszkedési rendszer a jobb rugalmasság és regenerálódás érdekében a helyén tartja a zoknit.

Indestructawool™ Technology

Az Indestructawool™ egy olyan technológia, amely a megfelelő anyagokat a megfelelő helyekre helyezi, hogy erősebb, nejlonnal megerősített anyagot hozzon létre, miközben a merinó anyag közvetlenül a bőrön marad.

Shred Shield™ Technology

A Shred Shield™ technológia megerősíti a zokni elejét, hogy megakadályozza a túlzott súrlódást a lábujjak tetején és elején, és akár 3-szorosára növeli a zokni tartósságát.

Virtually Seamless™ Toe

Simított orrvarratok a tökéletes kényelemért a cipőben. Ez a technológia mind a teljesítmény-, mind a szabadidős zoknikban megtalálható.

6 ok, hogy nálunk vásároljon

Többet rólunk »
  • why-Created with Sketch. Márkakereskedő, 133 TOP márkák
  • why-Created with Sketch. Felszerelés 21 különböző sporthoz
  • why-Created with Sketch. INGYENES szállítás 6 999 Ft-tól
  • why-Created with Sketch. Ajándék 80 000 Ft vásárlás felett
  • why-Created with Sketch. 22240 termék, 7562 raktárról azonnal
  • calendarCreated with Sketch. A terméket akár 30 napig is visszaküldheti