info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Craft ADV Aero Bib Shorts M

Férfi kerékpáros rövidnadrág

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
46 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 53 789 Ft megtakarít 6 889 Ft -13 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Craft

1910536 999000

Az ADV Aero Bib Shorts egy fejlett bibnadrág, amely kiváló aerodinamikát kínál a nagyobb sebesség érdekében.

A rövidnadrág Lycra Sport Energy anyagból készült, négyirányú sztreccsel, amely csökkenti az izomrezgéseket és koncentrálja az erőt az optimális irányítás és teljesítmény érdekében.

Az anyag kiváló nedvességszállítást is biztosít, hogy a nagy intenzitású kerékpározás során optimális testhőmérséklet-szabályozást biztosítson. A mellesnadrág aerodinamikus kialakítással is rendelkezik, testre szabott panelekkel az optimális légáramlás és a minimális légellenállás érdekében. A C2 Pad bélés kiváló kényelmet biztosít.

Fejlett aerodinamika

Az Aero egy technikailag fejlett kerékpáros koncepció, amely kiváló aerodinamikát kínál a maximális sebesség érdekében. A különböző textúrájú, testmintás szövetpanelek optimális légáramlást és minimális légellenállást biztosítanak, maximalizálva a teljesítményt az elkötelezett versenyzők számára. Emellett a szaggatásmentes felületek elegáns megjelenést és érzetet biztosítanak.

Infinity C2 - egy rendkívül funkcionális párna elkötelezett versenyzők számára

Az Infinity C2 kiváló funkcionalitást biztosít, és kiváló választás azoknak a lovasoknak, akik egész évben keményen edzenek. A párna három rétegből áll, köztük egy második és egy harmadik réteg közepes és nagy sűrűségű habból. Ez a két réteg együtt tökéletes kombinációt alkot az energia elnyeléséhez és elnyeléséhez, majd ütésgátló rendszerként szétoszlatásához. Ezenkívül a bőrhöz legközelebbi réteg prémium minőségű poliészter anyagból készült, amely kiváló négyirányú sztreccsel és kiváló nedvességszállítással rendelkezik.

A szövet négyirányú nyúlása lehetővé teszi, hogy a párna kövesse a mozgó testet az optimális kényelem és funkcionalitás érdekében.

  • Lycra Sport Energy szövet testkontrollal és négyirányú sztreccsel.
  • A lábak végén lévő szilikon a helyén tartja a rövidnadrágot
  • Extra hosszú lábszárak, vágatlan végekkel
  • Hálós mellrészmegoldás a kiváló légáteresztő képességért
  • C2 Pad Men

Paraméterek

Sport Kerékpározás
Évad 2023 Q1
A ruházat tulajdonságai Elasztikus