info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Garmont Vetta Tech Gtx

Férfi kültéri lábbelik

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
66 672 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 89 951 Ft megtakarít 23 279 Ft -26 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Garmont

10016515GAR.01

Ez az olasz gyártó portfóliójának újdonsága egy hegyi cipő modern változata, amely az ösvénycipő és a túracipő határán mozog. Fő előnyei a magas szintű lábvédelem, az alacsony súly és a mindenekelőtt kivételes kényelem a hosszabb túrákon egy közepes súlyú hátizsákkal. A hagyományos modellhez képest a VETTA TECH, amely új patára épül, nagyobb térfogatot biztosít a lábujjdobozban a nagyobb mozgástartomány érdekében. a lábujjak. Amit minden szélesebb lábú sportoló értékelni fog, aki nem tudta használni a hagyományos modellt. A cipő egész évben viselhető az 1,6 mm vastag, kiváló minőségű velúrbőr felsőrésznek, valamint a vízálló és légáteresztő anyagnak köszönhetően. membrán. Az ergonomikusan kialakított sarokhúzási technológiával és a lábujjhegyig tartó fűzéssel tökéletesen rögzíti a lábát. Az anatómiailag kialakított prémium minőségű talpbetét és a kettős sűrűségű középtalp együtt biztosítja a kivételes kényelmet garantál mozgás közben. A kiváló tapadást és tapadást biztosító, finoman hangolt, kétkomponensű keverékből készült modern futófelülettel ellátott talpbetét bármilyen terepen megállja a helyét. Mechanikus ellen sérülések esetén a cipőt meghosszabbított sarok- és lábujjvédő védi.

Jellemzők leírása:

  • Az Efoam árok a tartósság, a könnyű súly és a hosszú élettartam nagyszerű egyensúlyát kínálja.
  • A prémium Ortholite Ultralite talpbetét stabilitást biztosít a sarokrészen, és kényelmes párnázást a középső részen és a lábujjakon.
  • Újrahasznosított anyagokat használnak az előállításához.( Először a bemutatóvezető megmutatja a kezében, belehelyezi a cipőbe, majd belelép a cipőbe, majd a 3. pont következik...).
  • Újonnan tervezett sarokrögzítési beállítás. (HEEL LOCK) Meghúzás részletei
  • Infografika: ADD rendszer, KOMPONENT SET, HEEL LOCK, GTX, MID FRAME FLEX, ORTHOLITE, MICHELIN

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Alpesí túrázás
Kültéri lábbeli típus A/B
Technológia Gore-Tex®

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.