info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Husky Stan Ultralight Sawaj Triton 3

Kültéri sátor

A beszállító raktárában
A kézbesítésí 4-7 munkanapon belül
134 541 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Husky

1H0-0018

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


A Sawaj Triton 3 az első olyan modell az ultrakönnyű sorozatban, amely tágas és önhordó előszobát kínál. A geodéziai konstrukció rendkívül stabil sátorrá teszi. Prémium anyagok, szilikon és a duralumíniumszerkezet biztosítja az alacsony súlyt. A Sawaj Triton 3 ezért kifejezetten a kerékpározás és a túrázás minden rajongója számára készült. Mind a sátorhéj, mind az alaplemez természetesen a legjobb minőségű olyan anyagok, amelyek garantálják a külső hatásokkal szembeni ellenállást, a jó légáteresztő képességet és a megfelelő kényelmet. A Sawaj Triton 3 pontosan két embernek nyújt kényelmes menedéket.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Sátor típus Túra
Személyek száma 3 akár 4
A sátor súlya 2,1 akár 3 kgáig
Technológia PU bevonat , Ripstop , Ripstop Nylon , UV Proof 30+

PU bevonat

A tropikál belsejére többször felvitt vékony vízálló poliuretán réteg.

Ripstop

A lehető legerősebb és legkönnyebb poliészter szövet létrehozására kifejlesztett anyag. Rendszeres időközönként vastagabb szálakat keresztirányban és hosszirányban szőnek az anyagba. Ez megakadályozza a hibák terjedését mechanikai sérülés esetén. A RIPSTOP POLIÉSZTER nagyon népszerű anyag a hátizsákok gyártására.

Ripstop Nylon

Könnyű, légáteresztő anyag, és a Ripstop felületkezelésnek köszönhetően szakadásálló. Ez az anyag nagyon jó UV sugárzás elleni védelemmel rendelkezik.

UV Proof 30+

Különösen sűrű szövésű anyag, amely a teljes sugárzásnak csak az 1/30-ét juttatja el a bőrre, azaz 3 %-át. Ezzel az anyaggal elegendően lesz védve a napsugaraktól.