info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Inov-8 Trailfly Ultra G 300 W

Női futócipők

Szín változatok

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Szerdán, 6. 7. lesz kézbesítve

Ilyen méretben éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

56 745 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 73 626 Ft megtakarít 16 881 Ft -23 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Inov-8

000978-NYMTBK-S 01

Szeretnéd feszegetni a határaidat a távolság és a sebesség terén? Pontosan ezért hoztuk létre az új TRAILFLY ULTRA G 300-at. Egy olyan cipő, amelyben az utolsó cseppig kihasználod a benned rejlő lehetőségeket. Sikerült kombinálnunk a kényelmes és stabil párnázást a tökéletes rugalmassággal és a futófelülethez való alkalmazkodás képességével. A hab a tortán a grafénnel dúsított vadonatúj G-FLY párnázóhab, amely maximális tartósságot és energia-visszatérítést biztosít. A végső megoldás az ősrégi kérdésre: "Miben fussak ultra-trail-t?" a TRAILFLY nevet viseli.

A TRAILFLY ULTRA G 300 a valaha készült legcsillapított cipő. A párnázó réteg vastagsága eléri a 25 millimétert. Ez 25%-kal több, mint bármely más "Inovates" a márka történetében. Az általános kényelmet jelentősen befolyásolja az új 6 mm-es BOOMERANG talpbetét is, amely nagy energiájú TPU-habból készült.

A párnázás és a kényelem kétségtelenül a futócipők legfontosabb és legkívánatosabb tulajdonságai. Ez duplán igaz az ultratrail lábbelikre, mivel semmi sem jobb, mint a maximális kényelemben tartani a lábadat, miközben a kilométerek egyre csak gyarapodnak. Terepfutáskor azonban a kényelem mellett maximális stabilitásra és terepismeretre is szükséged van, hogy elkerüld a ficamokat és az eséseket. Ezért használtuk a TRAILFLY szabadalmaztatott ADAPTER FLEX technológiáját - egy 10 mm mély bevágást a párnázás középső részén, amely radikálisan növeli az egész cipő rugalmasságát, és ezáltal a terep érzékelésének képességét. A 6 mm-es esés itt is fontos szerepet játszik, támogatva a láb természetes működését.

Egy másik forradalmi újítás a G-FLY párnázóhab. A világ első grafénnel készült párnázó anyaga. A grafén egy Nobel-díjas anyag. 200-szor erősebb, mint az acél, ugyanakkor rendkívül rugalmas és rendkívül könnyű. A hab és a grafén kombinációja lehetővé tette számunkra, hogy olyan magas szintű tartósságot és energia-visszanyerést érjünk el, amivel nem sok más cipő büszkélkedhet.

A TRAILFLY talp a bevált TERRA ULTRA koncepción alapul. Az ütközők alapformája nagyon hasonló, de az elrendezésük eltérő. A célunk az volt, hogy maximalizáljuk az egész cipő rugalmasságát anélkül, hogy feláldoznánk az útvonal sokoldalúságára tervezett csúcskategóriás tapadást. A TRAILFLY nem fél az aszfalton való hosszú futástól, és a sziklás törmeléken vagy a technikás erdei terepen is megállja a helyét.

A felsőrészt a legszélesebb pata (5) magasságában feszítjük meg a szabványos illeszkedés érdekében, és itt is a TERRA ULTRA G 270 erős hatása érvényesül. A lábfej illeszkedése a cipőben szilárd és megbízható, de semmiképpen sem kényelmetlen. A felhasznált anyagok ideálisan ötvözik a légáteresztő képességet, a könnyű súlyt és a tartósságot. Széles szabása ellenére a TRAILFLY nagyon jól alkalmazkodik a keskenyebb lábformájú futókhoz. Hosszú futások alkalmával értékelni fogja a bőséges lábujjhelyet és a keresztirányú boltozat természetes működését. Nem szabad kihagyni a gumi lábujjvédőt és a bélést a teljes alsó szélén, amely véd a nedvességtől és a felső rész károsodásától az ösvény minden viszontagságától.

A TRAILFLY ULTRA G 300 egy olyan cipő, amely az ultra trail igényeihez született. A hosszú futások változatos terepen könnyebbek és kényelmesebbek lesznek, mint valaha is gondoltad volna. Azok számára, akik szeretik a masszív, stabil és megbízható cipőt, a TRAILFLY ideális választás lesz, még akkor is, ha az ösvényfutások hossza messze nem ultra.

Főbb jellemzők:

  • Pata szélessége: 5
  • Csepp: 6mm
  • BOOMERANG energia talpbetét
  • G-FLY párnázó hab

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2022 Q1
Futólépés típusa Neutrális
Futócipő típusa Edző cipő , Versenycipő
Felület típus- futás Terepre
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
A cipő szélessége Széles
Csillapítás Magasfokú csillapítás
Drop 6 mm
Technológia G-Grip , G-Fly

G-Grip

A talp grafént tartalmaz, amelyet a gumitalpba kevernek, hogy jobb tapadást, jobb tartósságot és kisebb súlyt biztosítson, mint más keverékek. A grafén jelenleg a legkorszerűbb technológiákban van felhasználva. A grafén a szigetelés tulajdonságért 2010-ben fizikai Nobel-díjat kapott.

G-Fly

A forradalmi G-Fly csillapító hab a világon első ilyen anyag, amely grafént tartalmaz. A grafén egy Nobel díjas anyag. 200-sor erősebb az acélnál és eközben maximálisan rugalmas és extrém könnyű. A hab és a grafén kombinációja magas ellenállóság és energia visszaadás értéket ér el.