info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Legacy

Túrabotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
24 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 28 195 Ft megtakarít 3 295 Ft -12 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65220191

Termék videó

Ismertetés

ALegacy támogatni fog a következő hegyi kalandodban! Az anatómiailag formázott, új EVOCON trekkingfogantyú az állítható PA Safety hurokkal lekerekített támasztófelülettel rendelkezik a kényelmes lefelé ereszkedés érdekében. A Speed Lock+ rendszerrel a háromrészes rúd gyorsan és biztonságosan állítható 110 cm és 145 cm közötti hosszúságra. A könnyű, mégis robusztus alumíniumcsövek hatalmas stabilitástartalékokat biztosítanak a hegyen. Egy abszolút sokoldalú segítő, próbáld ki!

Fő jellemzők:

  • EVOCON - Sokoldalú multisport fogantyú. A lekerekített támasztófelület és a biztonsági állítható hurok számos sportághoz alkalmassá teszi.
  • LOCK SECURITY STRAP 2.0 - Állítható hurok biztonsági zárral. Ultrakönnyű, nagyon légáteresztő és maximális viselési kényelmet biztosít.
  • ALUMINUM - Az anyag mindenekelőtt a nagyon hosszú élettartamával, rendkívüli tartósságával és szuper stabilitásával tűnik ki.
  • SPEED LOCK+ - A TÜV Süd vizsgálóintézet által tanúsított beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít. 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a SpeedLock 1, ugyanolyan tartóerő mellett.
  • RACING / TREKKING PLATE - Kompakt univerzális lemez nyári és téli használatra. Véd a hóban való megrekedéstől, és kézzel könnyen cserélhető.
  • FLEX TIP SHORT - Robusztus hegy, amely garantálja a bot pontos illeszkedését és tökéletes stabilitását szinte bármilyen terepen.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q3
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia EvoCon , Speed Lock Plus , FlexTip , Racing Basket , Lock Security Strap - Nylon , Trekking 2.0 Basket

EvoCon

Az EvoCon markolat tökéletes fogást és abszolút könnyedséget nyújt. A biztonsági hurok könnyen állítható és a biztonságos lazításnak köszönhetően véd a sérüléstől. A LEKI botok az EvoCon markolatokkal a kényelmet és a biztonságot kombinálják.

  •  A gömbölyített támaszkodó felület a kényelmes dombra mászáshoz
  •  Hurok biztonságos lazítással Bármelyik szituációban könnyen és gyorsan áthelyezhető. Bőrre kellemes anyag.
  •  A nyélbe integrált +8°-os szögű korrekciós zóna biztosítja a botok optimális fogását.

Speed Lock Plus

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV SÜD által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

A Speed Lock + külső állítási rendszer 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a meglévő Speed Lock rendszer. És ugyanolyan tartóerővel rendelkezik, mint az előbbi. A TÜV által támasztott követelmények jelentősen túl vannak lépve.

FlexTip

Keményfém hegy hosszú, rugalmas véggel, menettel a tárcsa rögzítéséhez. A ski touring botokhoz.

Racing Basket

A tárcsák a versenyekre ideálisak. A tárcsákat könnyű más tárcsákra cserélni, és ehhez semmi szerszám nem szükséges.

Lock Security Strap - Nylon

Nejlon pánt a biztos fogásért és a kényelmes használatért.

Trekking 2.0 Basket

Kompakt tányér a túrabothoz. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.