info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Makalu FX Carbon AS

Túrabotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
72 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 76 895 Ft megtakarít 3 995 Ft -5 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65220631

Termék videó

Ismertetés

A Makalu FX Carbon AS támogatni fog a következő hegyi túrán. A bot ütésálló változata DSS ütéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja az ütőerők csökkentését, és ezáltal tehermentesíti az izmokat, ízületeket és szalagokat. Az újonnan kifejlesztett Aergon Air fogantyút minden tekintetben részletesen továbbfejlesztették, és újra optimalizálták a kényelem és az irányítás szempontjából. A speciális üregtechnológiának köszönhetően a könnyűszerkezetes építés és a nagyméretű, támogató felületek kombinációja valósulhat meg, amelyek a kéz minden ergonómiai követelményének megfelelnek. Az Aergon Air markolat hátulja teljesen gumírozott, és maximális fogást és irányítást biztosít a hegyek lejtőin. A ferde szög segíti a csuklót a bot optimális vezetésében és elhelyezésében, és rendkívül hozzájárul a biztonsághoz a hegyen. A Makalu FX Carbon AS biztosítja a botok ellenőrzött használatát a hegyen! Lock Security Strap Skin 4.0 állítható záróheveder. Ultrakönnyű, nagyon légáteresztő és maximális viselési kényelmet biztosít. 110-130 cm-es pálcahossz.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
Bot típus Összecsukható
Túrabotok anyaga Szén , Alumínium
Technológia External Locking Device , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

External Locking Device

Minimális méretek és ultra könnyű kialakítás. A LEKI összecsukható botok - egyszerűen kisebb, könnyebb, jobb. A felhasználásuk tere sokoldalú. Akár a ferrata eléréséhez, akár a terepen való futáshoz, akár egy kisebb túrához, akár túrabotként nagyobb túrákhoz.

  •  External Locking Device a gyors és könnyű össze- illetve kitolásra
  •  Nagy teljesítményű feszítőhuzal PE-erősítésű köpennyel a szálak tartós védelmére
  •  Az alsó részen található rugó optimális feszítést és a huzal hosszának kompenzálását biztosítja.
  •  Speciális alumínium hüvelyek védik a nagy modulusú szénszálakat, és biztosítják az egyes szegmensek tökéletes csatlakozását.

Dynamic Suspension System

A DSS rendszer akár 40%-kal csökkenti a rezgések erejét, amelyek akkor keletkeznek, amikor a bot a talajhoz ér. Az intelligens rezgéselnyelő kialakítás a hegyek okos elhelyezésén és egy speciális elasztomeren alapul, amely csillapító komponensként működik.

Speed Lock Plus

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV SÜD által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

A Speed Lock + külső állítási rendszer 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a meglévő Speed Lock rendszer. És ugyanolyan tartóerővel rendelkezik, mint az előbbi. A TÜV által támasztott követelmények jelentősen túl vannak lépve.

DSS Tip

Robusztus hegy, amely garantálja a pontos illeszkedést a bothoz és a tökéletes stabilitást szinte bármilyen terepen.

Trekking 2.0 Basket

Kompakt tányér a túrabothoz. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.

Aergon Air

Az Aergon Air magában ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, a teljesen gumírozott markolatfej pedig abszolút kontrollt garantál.