info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Makalu Lite AS

Túrabotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
40 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 44 995 Ft megtakarít 4 095 Ft -9 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65221801

Termék videó

Ismertetés

A Makalu Lite AS a kényelmes és stabil útikalauz a hegyvidéki kalandokhoz! A vékony csőátmérőnek köszönhetően a Lite változat mindössze 258 g-os. Akárcsak idősebb testvére, a Makalu Lite AS is az új Aergon Air fogantyúval fog meggyőzni. A speciálisan a trekkinghez igazított fogantyúk legújabb generációját ismét optimalizálták a kényelem és az irányíthatóság szempontjából, és minden tekintetben részletesen tökéletesítették. A kifejlesztett üregtechnológia lehetővé teszi a könnyűszerkezetes építés és a nagyméretű, támasztófelületek kombinálását. A fogantyúfej teljesen gumírozott, és maximális fogást és irányíthatóságot biztosít a hegyek lejtőin. A ferde szög segíti a bot optimális vezetését, és nagymértékben hozzájárul a biztonsághoz a hegyen. Lock Security Strap Skin 4.0 állítható záróheveder. Ultrakönnyű, nagyon légáteresztő és maximális viselési kényelmet biztosít. 100-135 cm pálcahosszúságú.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

Dynamic Suspension System

A DSS rendszer akár 40%-kal csökkenti a rezgések erejét, amelyek akkor keletkeznek, amikor a bot a talajhoz ér. Az intelligens rezgéselnyelő kialakítás a hegyek okos elhelyezésén és egy speciális elasztomeren alapul, amely csillapító komponensként működik.

Speed Lock Plus

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV SÜD által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

A Speed Lock + külső állítási rendszer 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a meglévő Speed Lock rendszer. És ugyanolyan tartóerővel rendelkezik, mint az előbbi. A TÜV által támasztott követelmények jelentősen túl vannak lépve.

DSS Tip

Robusztus hegy, amely garantálja a pontos illeszkedést a bothoz és a tökéletes stabilitást szinte bármilyen terepen.

Trekking 2.0 Basket

Kompakt tányér a túrabothoz. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.

Aergon Air

Az Aergon Air magában ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, a teljesen gumírozott markolatfej pedig abszolút kontrollt garantál.