info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Nordic Thermo Shark Premium

Unisex sí kesztyű

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
31 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 41 699 Ft megtakarít 9 799 Ft -23 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

651902301

A Nordic Thermo Shark Premium kesztyű tenyere 100%-ban kiváló minőségű és szuper puha kecskebőrből készült, hogy a legjobb fogást biztosítsa a boton. A GORE-TEX® INFINIUM bélés felülmúlhatatlan szélállóságot biztosít. Az új Trigger S 2.0 Shark rendszer zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a markolat és a hurok között, veszteség nélkül átadva az erőt a botnak. Ez teszi a Nordic Thermo Shark Premium kesztyűt ideális választássá az ambiciózus sportolók számára edzés és verseny közben.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • NORDIC Comfort FIT - kissé szélesebb szabású kesztyű a legnagyobb kényelem és a meleg végtagok biztosítása érdekében.
  • VÍZÁLLÓANYAGOK - Vízálló, többrétegű laminált anyagok és funkcionális alkatrészekhasználata a maximális vízlepergetés érdekében.
  • SZIGETELÉS - A melegségszintje a héj, a szigetelés és a bélés anyagában, a hidrofób tulajdonságokban, valamint az illeszkedésben és a konstrukcióban rejlik.
  • GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER - A puha szigetelő bélés vadonatúj változata. Nézz szembe az elemekkel!
  • PRIMALOFT CROSSCORE - Abszolút szélállóság, most még hatékonyabb a futurisztikus Aerogel anyagnak köszönhetően. A maximális légáteresztő képesség itt abszolút biztos, még alacsony súly mellett is. A Primaloft Crosscore anyagnak köszönhetően a kezeid még a leghidegebb hőmérsékleten is kellemesen melegek maradnak.
  • TRIGGER S SHARK - Egyedülálló technológia a LEKI-től. A technológiát a maximális erőátvitel és a maximális kényelem érdekében fejlesztették ki. Tökéletesen illeszkednek a futó- és nordic walking botokon található Trigger Shark rendszerhez.

Paraméterek

Sport Sífutás
Évad 2022 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Széltől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Primaloft , GORE-TEX® Infinium , Trigger Shark 2.0 , Gore-Tex® Windstopper®

Primaloft

Szintetikus szál nagyon jó szigetelési tulajdonságokkal, vízálló réteggel, kifejezetten könnyű, légáteresztő és antiallergén. Különösen hasznos a sportruházat gyártásában és hálózsákok töltelékeként is.

GORE-TEX® Infinium

Kopásálló anyag ultra erős szálakból. A GORE-TEX® Infinium ezzel együtt extrém könnyű és légáteresztő. Elvezeti a nedvességet, gyorsan szárad és kellemesen lágy tapintású. 

Trigger Shark 2.0

Maximális komfort, maximális erő átvitel, különlegesen könnyű kezelés. A Trigger Shark 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy a hurkot egy pillanat alatt rögzítse és oldja.

Gore-Tex® Windstopper®

Ez az alapvető megoldás a szél, a hideg elleni védelemre, miközben megtartja a magas hőmérsékleti kényelmet és a légáteresztést.