info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Downhill botok Leki Poles Patrol Vario S
Voucher + ingyen

Leki Poles Patrol Vario S

Downhill botok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
41 908 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Leki

65167211

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


A Patrol Vario S egy nagyszerű új síléc minden freerider számára. A 110 és 140 cm között változtatható hosszúságú botokkal azonnal biztonságban érezheti magát bármilyen terepen, és könnyen beállíthatja őket a következőknek köszönhetően Speed Lock+ technológia, még vastag kesztyűben is. Örülni fog a praktikus, csúszásmentes Trigger S Pro G fogantyúnak, amely nem csak nagyobb irányíthatóságot, de nagyobb kényelmet és biztonságot is nyújt. tartalékok. Nagy szilárdságú HTS 6.0 alumíniumcsöveket használnak 16 és 14 mm átmérővel. A Patrol Vario S emellett Thermo Long nyélhosszabbítót is kínál. A felszerelt kis lemeznek köszönhetően a és egy Big Mountain Basket lemez a váltakozáshoz, a Patrol Vario S garantálja a jó tartást mind a pályán, mind a mély hóban.

Főbb jellemzők:

  • Kioldó rendszer
  • Trigger alpesi öv
  • Speed lock+ (a pólusméret rendkívül gyors beállítása)

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2021 Q3
Használt lesikló botok Rekreációs
Technológia Trigger S , Trigger Shark Frame Strap , Flex Tip Alpine , Big Mountain

Trigger S

Maximális biztonság, csúcsminőségű kényelem. A Trigger S sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehetővé teszi a hurok bekapcsolását illetve meglazítását. A szabadalmaztatott biztonságos lazítás plusz védelmet nyújt a sérülés ellen.

Trigger Shark Frame Strap

Ez a hüvelykujjhurok segít az ütés és a visszarúgás ellen. Az anatómiailag pontos szabás és a légáteresztő, puha belső anyag nagy érintkezési felülettel lehetővé teszi a biztonságos és puha illeszkedést a kézhez. A Frame Strap Shark egy darabból készült, és 360 fokban fogja át a kezet. A zavaró anyagátfedések megszűnnek, ami megakadályozza a hólyagosodást és a duzzanatok kialakulását. A méret a rögzítő segítségével könnyen állítható. A markolattal való közvetlen érintkezés biztosítja, hogy minden impulzus erőveszteség nélkül továbbításra kerüljön a botra. A Trigger Shark 2.0 rendszerrel gyorsan bepattinthatja a hurkot a markolatba, és ugyanilyen gyorsan ki is oldhatja.

Flex Tip Alpine

Ezek a világkupa specifikus hegyek garantálják a pontos bothasználatot és a tökéletes tartást gyakorlatilag bármilyen terepen.

Big Mountain

A hótányérok ideálisak a porhóhoz. Szerszám nélküli kényelme csere.