info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Xta 6.5 Vario Jr.

Gyermek futóbotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
31 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 35 500 Ft megtakarít 3 600 Ft -10 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65224841

A kétrészes XTA 6.5 Vario junior változata egy kiváló minőségű alumínium ütő, amely nagyon jó lengési reakcióval rendelkezik. A még könnyebb Speed Lock + állítási rendszernek köszönhetően a hossz gyorsan beállítható 125 és 145 cm között. A Fin Vario cserélhető lemezrendszerrel és az anatómiailag formázott markolattal is elnyeri tetszését. A bevált Trigger Shark 2.0 rendszer a parafa markolatról való gyors leválasztáshoz az ütő használatának minden szakaszában kontrollt biztosít.

SHARK RENDSZER

  • A Shark System optimális erőátvitelt biztosít a kéz és az ütő közötti közvetlen kapcsolat révén. A gyors ki- és bepattintás nem jelent problémát. Minden Shark hurok és kesztyű kompatibilis az összes Shark ütővel.

SHARK 2.0

  • A sokoldalú multisport fogantyú. Tökéletes energiaátvitelt és könnyű kezelhetőséget biztosít. Ezért ideális sífutáshoz és nordic walkinghoz. Ez a mindenes azonban görkorcsolyázáshoz és nyomvonalfutáshoz is bizonyítja értékét.

CÁPA POWER HEVEDER

  • Tökéletesen szabott és egyedileg állítható pánt futáshoz vagy nordic walkinghoz.

SPEED LOCK+

  • A TÜV Süd vizsgálóintézet által tanúsított beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi az egyszerű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít.

ALUMINIUM

  • Az anyag mindenekelőtt nagyon hosszú élettartamával, rendkívüli tartósságával és szuper stabilitásával tűnik ki.

USZONY VARIO LEMEZEK

  • Rendkívül könnyű sífutó lemez az optimális tapadásért a sífutópályán. A Fin Vario rendszer lehetővé teszi a lemez szerszámok nélküli cseréjét.

CARBIDE TIP

  • Robusztus hegy, amely szinte bármilyen terepen garantálja a pontos illeszkedést és a tökéletes stabilitást.

Paraméterek

Sport Sífutás
Évad 2022 Q3
Technológia Trigger Shark 2.0 , Speed Lock Plus , Fin Vario , Carbide Tip
Fútósí bot anyag alumínium

Trigger Shark 2.0

Maximális komfort, maximális erő átvitel, különlegesen könnyű kezelés. A Trigger Shark 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy a hurkot egy pillanat alatt rögzítse és oldja.

Speed Lock Plus

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV SÜD által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

A Speed Lock + külső állítási rendszer 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a meglévő Speed Lock rendszer. És ugyanolyan tartóerővel rendelkezik, mint az előbbi. A TÜV által támasztott követelmények jelentősen túl vannak lépve.

Fin Vario

Rendszer a különböző méretű kosarak egyszerű cseréjéhez a sífutópályák különböző jellemzőihez megfelelően

  •  A téli kosarak nyárira cseréje a kerekes sílécekhez
  •  A kúp mérete (8 vagy 9) nem számít

Carbide Tip

Ezek a világkupa specifikus hegyek garantálják a pontos bothasználatot és a tökéletes tartást gyakorlatilag bármilyen terepen.