A puha műbőr a lábujjakon kényelmet és tartást biztosít. A könnyű és rugalmas felsőrész jól alkalmazkodik az asztaliteniszre jellemző gyors mozgásokhoz.
Könnyű és rugalmas, alacsony profilú cipő, amely alkalmazkodik az asztaliteniszben jellemző gyors mozgásokhoz. A puha felsőrész kényelmet és "mezítlábas" érzést biztosít.
Teljesítőképes, könnyű és kényelmes asztalitenisz cipő.
- A Mizuno wave plate kiváló csillapítást és stabilitást biztosít.
- Reagáló középtalp ap+ és SR Touch technológiákkal.
- Puha és kényelmes felsőrész biztosítja a szükséges tartást.
Mizuno Wave, XG gumi, PoWnCe, ap+, SR Touch
Súly: 235 g (U)
Anyag: Több mint 50%-ban újrahasznosított szintetikus bőrből készült felső alapanyag.
Paraméterek
Sport |
Tenisz
|
Évad |
2023 Q3
|
A teremcipő típusa |
Alacsony
|
Modell sor |
Mizuno Wave
|
Technológia |
Mizuno Wave
,
AP+
,
SR Touch
,
XG Rubber
,
PoWnCe
|
Mizuno Wave
Ez egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a funkcionális futócipőhöz szükséges két alapvető tulajdonságot - a csillapítást és a stabilitást.
A futás túlzottan megterheli a testet, ezért a megfelelő csillapítás és stabilitás kombinációja fontos a sérülés kockázatának csökkentése érdekében.
A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít azáltal, hogy az ütközés erejét nagyobb területen osztja szét. A hullámtechnológia stabilitását a cipő külső és belső oldala közötti szerkezeti különbség biztosítja, így ellenáll a középtalp összenyomódásának a leginkább terhelt területeken. A csillapítás és a stabilitás alapelemei a hullámlemezben bármely futó számára kialakíthatók, és az eredmény a legkönnyebb, technológiailag legfejlettebb, teljesítményt nyújtó atlétikai cipő.
AP+
Az új talpkeverék kiváló elrugaszkodást biztosít, amely több száz kilométer után sem hagy cserben.
SR Touch
Új, könnyebb és tökéletesebb anyag, memóriával. Elnyeli a lökéseket, és segíti az átmenetet a földet érési fázisból a visszapattanási fázisba.
XG Rubber
Teljesítményt növelő talprész, amely szükség esetén növeli a tapadást.
PoWnCe
Rendkívül könnyű középtalp anyag, kiváló kényelmi és tartóssági tulajdonságokkal.