info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi sport napszemüveg Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Road

Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Road

Férfi sport napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
72 310 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 112 488 Ft megtakarít 40 178 Ft -36 %

Oakley

92350739

A világ legjobb sportolói folyamatosan próbálnak előnyre szert tenni. Ez az érzés inspirálta az Oakley® Encoder Strike szemüvegének megalkotását. A Team Oakley sportolóitól származó meglátások alapján a tervezők a funkcionális igényeket kombinálták az örökségi elemekkel, hogy olyan keretet hozzanak létre, amely élvonalbeli megoldást kínál a csúcsteljesítményre törekvő sportolók számára. A PhysioMorphic Geometry™ technológia által lehetővé tett lencseforma és az egyik hagyományos Razor Blades stílusunk által inspirált szabás fedést és stílust kínál. A napszemüveg szellőztetett szerkezete optimális légáramlást is lehetővé tesz. A keret O Matter™ anyagból készült az erősség, a kényelem és a tartósság érdekében.

  • MULTI-SPORT DESIGN - Funkcionális sportdizájn optimalizált lefedettséggel, szélesebb látómezővel, kerettartással és ütésvédelemmel.
  • REVOLUTIONARY LENS CONSTRUCTION - Az optikai tervezés terén elért előrelépések lehetővé tették a lencse tervezését, amely a kulcsfontosságú területeken kibővített csomagolással és merevséggel rendelkezik, és amely a keret szerkezeti tulajdonságait utánozza.
  • KITERJESZTETT LENS SHAPE - Az Oakley Razor Blades által inspirált nagyobb lencseforma.
  • TEMPLES FIT HAT AND HELMET - A Temple O-Matter™-t úgy tervezték, hogy alacsony profilú legyen, hogy illeszkedjen a kalapokhoz és sisakokhoz.
  • SLIP-FREE GRIP - Az Unobtainium® fülkiterjesztések és orrpárnák segítenek a sport szintű fogást biztosítani csúszásmentes illeszkedéssel és egész napos kényelemmel.
  • TÖBB DETAIL - Prizm™ lencsékkel kapható, amelyeket úgy terveztek, hogy fokozzák a színeket és a kontrasztot, így több részletet láthat.

Üveg Prizm Road

Fényáteresztés: 20%
Fényviszonyok: közepesen világos
Kontraszt: fokozott
Alap lencse színe: rózsaszín

Paraméterek

Sport Futó , Kerékpározás
Évad 2023 Q1
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Félkeretes
Védelem 2 — közepes fény (szakadozott felhős/ felhős)
Technológia Prizm Road lencse , O-Matter

Prizm Road lencse

A por, a gödrök és foltok az aszfalton, valamint egyéb akadályok gyors döntésekre kényszerítik a kerékpárost. A PrizmTM lehetővé teszi a közúti kerékpárosok számára, hogy gyorsan megkülönböztessék az útfelület változásait, gyorsabban reagáljanak és biztonságosabban pedálozzanak.
- jobb látás világosban és árnyékban egyaránt
- a fehérek és a sárgák élénkebbek, a közlekedési lámpák élénkebbek.
- az ég és a zöld színei kiegyensúlyozottak a kellemesebb kerékpározási élmény érdekében

  • polarizáció: nem
  • áteresztő képesség: 20%
  • kontraszt: növelt
  • védelmi index: 2

O-Matter

Az Oakley O-Matter egy könnyű műanyag, amely úgy van tervezve, hogy ellenálló és kényelmes legyen. A szabályozott rugalmasságnak köszönhetően az anyag ütésálló, anélkül, hogy, mint az acetát, idővel elvesztené az alakját. Kétszer erősebb az acetáttól, de 25% -kal könnyebb.