info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Oliver Air Max S-716

Padel rakéta

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
47 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 49 828 Ft megtakarít 1 928 Ft
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Oliver

19901

Az ütőfelület közepén található lyukelosztó rendszer biztosítja a mechanikai erők jobb eloszlását a labda becsapódásakor. Ez javítja a labda pontosságát és csökkenti a vibrációt.

Ez egy gumiszerű anyag, amelyet nagyon jó rugalmasság és alacsony súly jellemez. Ez szélesebb "sweet spot"-ot hoz létre a nagyobb játékkomfort érdekében. A SOFT EVA-val ellátott ütők nagyobb tartósságot, jobb tapintást és jó rezgéscsillapítást biztosítanak. Maximális energiahatékonyság minden ütésnél a stabilabb magnak köszönhetően. Az Active-Control egy gyémánt alakú felületi struktúra, amely fokozza a spin-effektust.

Az irányítást kereső játékosok számára. A kerek ütők kínálják a legnagyobb kontrollt, rendelkeznek a legnagyobb sweet spot-tal, ezért ideálisak a hosszú lendítésű játékosok számára, akik félelem nélkül akarják eltalálni a labdát. Ez az ütőfejforma nagyon praktikus, mivel általában tökéletesen kiegyensúlyozott.

A kerek forma miatt a pálya hátsó feléről indított elő- és hátkezes ütések előnyben részesülnek, ahol a labda biztonságosan eltalálható.

Paraméterek

Évad 2022 Q3
Terméktípus- ütő Ütő