info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női hátizsák Osprey Archeon 65 W

Osprey Archeon 65 W

Női hátizsák

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
120 192 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 135 050 Ft megtakarít 14 858 Ft -11 %

Osprey

10002004OSP.01

A természet alkotta. Az Archeon 65 W női hátizsák az esszencializmus és a környezetvédelem elveit testesíti meg az ösvényen. Újrahasznosított anyagok, fémfunkciók és egy kényelmes hátrendszer kombinációjával Ezt a kifejezetten nők számára tervezett hátizsákot a szabadban való életre tervezték. Az idei szezon jelentős mérföldkövet jelent a fenntarthatósági utunkon, és az Archeon 65 C0-mentes DWR bevonattal büszkélkedhet és PFCS. Ez az innováció fenntartható, ugyanakkor rendkívül hatékony megközelítést jelent a tartósság tekintetében a teljes sorozat esetében. A gyártási folyamat során felhasznált összes anyag újrahasznosított és időtálló. Fém alkatrészek tökéletesen kiegészítik ennek a tartós hátizsáknak a kialakítását, és biztosítják a hosszú élettartamát útközben. Ezenkívül az Archeon jól illeszkedő hátrendszerrel rendelkezik, amely könnyen kezeli a jelentős terhelést anélkül, hogy a kényelem veszélyeztetése nélkül. Az elülső, egyedi és jól hozzáférhető cipzáras nyílásnak köszönhetően könnyen be- és kicsomagolhatod, vagy gyorsan hozzáférhetsz a szükséges felszereléshez.

Azt mondják, az egyszerűségben rejlik a szépség - és az Archeon pontosan ezt bizonyítja a fenntartható tervezés és a funkcionális funkciók kombinációjával.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q1
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 51-70 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia AirScape™ , Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT , PFC Free DWR

AirScape™

A kiváló légáteresztő, nagyon puha és maximálisan stabil AirScape™ hátrendszer tökéletes szellőzést biztosít, és egyszerű rugalmasságot mozgás közben bárminemű akadályozás nélkül. A magas stabilitást a hátizsák háthoz való tartásával biztosítja. A hát panel habból készült kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek elegendő hőszabályozást biztosítanak, kényelmes és kiválóan ül. Alkalmas a mindennapos fizikai és igényes tevékenységre.

Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT

A tartóval ellátott belső zsebnek köszönhetően kompatibilis a i Hydraulics™ a  Hydraulics™ LT tartályokkal, amely kiváló hidratálást biztosít útközben.

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.

6 ok, hogy nálunk vásároljon

Többet rólunk »
  • why-Created with Sketch. Márkakereskedő, 140 TOP márkák
  • why-Created with Sketch. Felszerelés 21 különböző sporthoz
  • why-Created with Sketch. INGYENES szállítás 17 000 Ft-tól
  • why-Created with Sketch. Ajándék 80 000 Ft vásárlás felett
  • why-Created with Sketch. 20432 termék, 7551 raktárról azonnal
  • calendarCreated with Sketch. A terméket akár 30 napig is visszaküldheti