info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női hátizsák Osprey Tempest 24 III

Osprey Tempest 24 III

Női hátizsák

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
58 612 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 65 124 Ft megtakarít 6 512 Ft -10 %

Osprey

10012018OSP.01

Az Osprey ikonikus női Tempest hátizsákjának legújabb generációja. A Tempest 24, új, kényelmes, szellőző AirscapeTM hátrendszerrel rendelkezik, amelyet tartós háló borít. Ha utazni készülsz a túrabotok, értékelni fogja az egyedülálló Stow-on-the-Go System™ rendszert, amellyel a botokat a hátizsákjához rögzítheti. A botokat egyszerűen húzzuk át a két rugalmas hurokon - az egyik hurok a csomagon, a másik a vállpánton - és és ugyanilyen könnyen és gyorsan újra eltávolíthatja őket. A bal oldali vállpánton található feszített zseb a mobiltelefon vagy más alapvető dolgok számára. A hátizsák kompatibilis a víztasakkal, amelyhez a hát közötti térben és van egy hurok a rögzítéshez. Jégcsákány rögzítési lehetőség, sisakrögzítő sisakrögzítés, elülső feszített zseb csattal, oldalsó kompressziós pántok, csúszásgátló anyagból készült szemüvegzseb. karcálló védőszemüveg. Pfc-mentes, fenntartható erőforrások felhasználásával készült

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q1
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 21-29 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , Stow-on-the-Go System™ , AirScape™ , Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

Stow-on-the-Go System™

Egyedi rendszer a botok rögzítésére a hátizsákon. Egyszerűen rögzítse a botokat a két elasztikus szem segítségével- egy a hátizsákon, a másik a váll hevederen van- ugyanolyan egyszerű a bot levétele is.

AirScape™

A kiváló légáteresztő, nagyon puha és maximálisan stabil AirScape™ hátrendszer tökéletes szellőzést biztosít, és egyszerű rugalmasságot mozgás közben bárminemű akadályozás nélkül. A magas stabilitást a hátizsák háthoz való tartásával biztosítja. A hát panel habból készült kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek elegendő hőszabályozást biztosítanak, kényelmes és kiválóan ül. Alkalmas a mindennapos fizikai és igényes tevékenységre.

Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT

A tartóval ellátott belső zsebnek köszönhetően kompatibilis a i Hydraulics™ a  Hydraulics™ LT tartályokkal, amely kiváló hidratálást biztosít útközben.

6 ok, hogy nálunk vásároljon

Többet rólunk »
  • why-Created with Sketch. Márkakereskedő, 141 TOP márkák
  • why-Created with Sketch. Felszerelés 21 különböző sporthoz
  • why-Created with Sketch. INGYENES szállítás 17 000 Ft-tól
  • why-Created with Sketch. Ajándék 80 000 Ft vásárlás felett
  • why-Created with Sketch. 21431 termék, 7491 raktárról azonnal
  • calendarCreated with Sketch. A terméket akár 30 napig is visszaküldheti