info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női túra hátizsák Osprey Tempest 30 III

Osprey Tempest 30 III

Női túra hátizsák

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
58 178 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 65 694 Ft megtakarít 7 516 Ft -11 %

Osprey

10012023OSP.01

Az Osprey ikonikus női Tempest hátizsákjának legújabb generációja. A Tempest 30 kényelmes, szellőző AirscapeTM hátrendszerrel rendelkezik, amelyet tartós háló borít. Ha túrázni indulsz egy túrára a túrabotok, értékelni fogja az egyedülálló Stow-on-the-Go System™ rendszert, amellyel a botokat a hátizsákjához rögzítheti. Egyszerűen csak csúsztassa át a botokat a két elasztikus hurokon - az egyik hurok a csomagon, a másik a vállpánton van - és ugyanezt és ugyanilyen könnyen és gyorsan újra eltávolíthatja őket. A bal oldali vállpánton található feszített zseb a mobiltelefon vagy más alapvető dolgok számára. A hátizsák kompatibilis a víztasakkal, amelyhez a hát közötti térben Van egy hurok a rögzítéshez. két tengely rögzítésének lehetősége, fedélzáras sisakrögzítés, elülső feszített zseb csattal, oldalsó kompressziós pántok, szemüvegzseb anti-vízsugárból készült. karcálló védőszemüveg. pfc-mentes, a fenntartható erőforrásokra helyezve a hangsúlyt, zsinórral húzható nyílás a felső fedél alatt zsebbel.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q1
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 30-39 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , InsideOut™ Compression , Stow-on-the-Go System™ , AirScape™

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

InsideOut™ Compression

Kompressziós funkció a teher jobb támogatásához  - az oldalsó kompressziós hevedereket a zseb alatt hagyhatja a hátizsák jobb kompressziójához, vagy áthúzhatja a zseben keresztül is a zseb tartalmának biztosítására (pld. palack).

Stow-on-the-Go System™

Egyedi rendszer a botok rögzítésére a hátizsákon. Egyszerűen rögzítse a botokat a két elasztikus szem segítségével- egy a hátizsákon, a másik a váll hevederen van- ugyanolyan egyszerű a bot levétele is.

AirScape™

A kiváló légáteresztő, nagyon puha és maximálisan stabil AirScape™ hátrendszer tökéletes szellőzést biztosít, és egyszerű rugalmasságot mozgás közben bárminemű akadályozás nélkül. A magas stabilitást a hátizsák háthoz való tartásával biztosítja. A hát panel habból készült kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek elegendő hőszabályozást biztosítanak, kényelmes és kiválóan ül. Alkalmas a mindennapos fizikai és igényes tevékenységre.