A Thermal Beanie melegséget és kényelmet biztosít hidegebb körülmények között, és tökéletesen illeszkedik a sisak alá.
A Thermal Beanie tökéletesen illeszkedik a sisak alá, és úgy van kialakítva, hogy extra védelmet nyújtson a fülek körül, így természetes választás hidegebb körülmények között. A merinógyapjú és a
Tencel® lyocell keveréke puhaságot és meleget kölcsönöz.
Paraméterek
Sport |
Futó
,
Sífutás
,
Síalpinizmus
|
Évad |
2022 Q3
|
A sapka típusa |
Kulich sapka
|
Technológia |
Merinó gyapjú
,
Tencel®
|
Merinó gyapjú
A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.
Tencel®
A Lenzing vállalat által gyártott viszkóz szál. Növényi eredetű, nyers fából van kinyerve. A speciális ciklikus gyártási rendszernek köszönhetően a szál előállítása rendkívül környezetbarát. A Tencel® anyagból gyártott szövet a pamuttól több nedvet szív el, lágyabb a selyemnél és hűvösebb a lentől. A szálak természetes módon szívják el a nedvességet és majd kifelé irányban felszabadítják. A Tencel® szál sima szerkezetének köszönhetően a szövet sokkal finomabb és kellemes a bőrrel való érintkezés. E sejt szálak tökéletes nedvesség elvezető rendszere megakadályozza a baktériumok növekedését.