info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Top márkák termékeit találja nálunk

4F

Lengyelország 2003

Ez a lengyel márka termékeit a legkifinomultabb anyagokból és a legmodernebb technológiák felhasználásával gyártja, hogy Ön maximálisan kihasználhassa a képességeit és ne akadályozza Önt a tökéletlen felszerelés.

Átlépés a termékekhez

Aclima

Norvégia 1939

A norvég éghajlat tapasztalata és az innováció iránti nyitottság tette az Aclima márkát a gyapjú fehérneműk elismert gyártójává. A merinó gyapjú ruházat kiváló kényelmet nyújt bármilyen hőmérsékleti körülmények között, minden évszakban és nagy mozgásintenzitás esetén is.

Átlépés a termékekhez

adidas

Németország 1949

Több mint hetven évvel ezelőtti megalapítása óta az adidas a világ egyik vezetője a multisport ruházatnak, cipőknek és felszereléseknek. A kíváló modern technológiát egy stílusos dizájn egészíti ki és ezzel irányt ad a világ sportdivatában. Az ikonikus három csík garantálja a minőséget.

Átlépés a termékekhez

Ahinsa Shoes

Csehország 2016

Mezítlábas, vegán és etikus, ilyen az Ahinsa cipő márka. Egy régi védikus kifejezés a neve, amely a felelősségteljes, figyelmes és harmonikus életmód értelmében az „erőszakmentességet“ jelenti. A „mezítlábas“ cipők teljes gyártási folyamata kivétel nélkül Csehországban zajlik, és közben senkinek sem esik bántódása. :)

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Alfa

Norvégia 1931

Szeretne olyan cipőt viselni, amelyet az északi éghajlat kíméletlen természete tett próbára? Ez esetben nézze meg az Alfa outdoor cipőket. Termékeinek mindig meg kell felelniük a legszigorúbb előírásoknak ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák a megcélzott vásárló számára. Nem csoda, hogy a norvég biztonsági erők ezt a márkát viselik.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Asics

Japán 1949

Az Asics cipői, ruházata és egyéb felszerelései nem csak a futók körében elismertek. Az Asics a tökéletes párnázás szakértője gél használatával, és gondoskodik a megfelelő talajfogás szögéről is. Sportoljon egészségesen az Asics márkával, előzze meg a fáradtság által okozott sérüléseket és ne korlátozza Önt a felszerelés alacsony teljesítménye.

Átlépés a termékekhez

Bergans

Norvégia 1908

Rogan Amundsen már 1911-ben a Déli-sark meghódítása során maga tesztelte a Bergans hátizsákokat. A hátizsákok a mai napig nélkülözhetetlen termékek maradtak és kínálatuk az idő múlásával jelentősen bővült. A márka manapság outdoor, téli és szabadidős ruházatot, valamint egyéb felszerelést kínál.

Átlépés a termékekhez

BioWash

Csehország

A szeretett ruháinak kíméletes ápolására próbálja ki a BioWash mosószereket. 100% -ban szappanos dióból készülnek, ezért semmilyen vegyszeres tisztítószert nem tartalmaznak. Választhat semleges természetes illat és narancs vagy levendula illatok közül.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Bula

USA 1983

A Bula márka elsősorban téli ruházatáról lett híres. Több éve azonban már nyári ruhákat és különféle kiegészítőket is gyárt, amelyek kellemesebbé teszik kinti tartózkodását a forró napon. Erőssége a színes design, amely minden stílusos sportoló figyelmét felkelti.

Átlépés a termékekhez

CEP

Németország 2007

A CEP márka a minőségi kompressziós fehérneműk elismert gyártója. Ez jobb teljesítményt és gyorsabb regenerálódást biztosít Önnek, valamint védelmet nyújt a sérülések ellen. A kompressziós ruházat varázsát minden profi sportoló kihasználja a lehető legmagasabb teljesítmény elérése érdekében.

Átlépés a termékekhez

Columbia

USA 1938

„Ez tökéletes, most fejlesszük tovább“, így hangzik az amerikai Columbia márka mottója, amelyet a kíváló termékek gyártásánal alkalmaznak. A Columbia márkájú cipők és ruházatok garantálják a tökéletes védelmet és támogatást a maximális teljesítmény során, valamint a legdurvább terepen is.

Átlépés a termékekhez

Coros

USA 2016

A fiatal amerikai COROS márka csak néhány évvel ezelőtt lépett a piacra, de mostanság már a legnagyobb versenytársaknak liheg a nyakába. Különösen a sportteszterek területén nagyban megelőzi a többi világmárkát és vásárlóinak maximális szolgáltatásokat, pontos méréseket, illetve sok más hasznos funkciót kínál.

Átlépés a termékekhez

Craft

Svédország 1977

A svéd Craft márka a rendkívül hatékony funkcionális alsóneműre szakosodik, amely alkalmas a professzionális sportra, aktív kikapcsolódásra és rendszeres edzésre, a súlya és az erőnléte fenntartásának érdekében. Az egyedülálló háromrétegű technikának köszönhetően a Craft tökéletes kényelmet nyújt Önnek bármilyen körülmények között.

Átlépés a termékekhez

CrazyCap

USA 2018

A CrazyCap márka az USA-ban jött létre, hogy segítsen a természeti katasztrófák által sújtott embereknek szerte a világon. Az UV-C víztisztítási technológia azonban hasznos kalandtúrákon és a városban is - gyakran van, hogy az ivóvízet is minőségi szűrés alá kell vetni.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Deuter

Németország 1898

A Deuter hátizsák gyártó a 19. és 20. század fordulójától kezdve kiváló hírnévvel büszkélkedhet. Első helyen áll a legmagasabb minőségű poggyászgyártásban, nemcsak „szülőföldjén“ Németországban, de az egész világon is. Hegymászók, katonák, turisták és kerékpárosok mind tudják, hogy támaszkodhatnak a Deuter hátizsákokra.

Átlépés a termékekhez

Devold

Norvégia 1853

A merinó gyapjú sokkal finomabb, mint a hagyományos gyapjú, tökéletes hőszigetelő és egyben lélegző tulajdonsággal rendelkezik. A gyapjúszövet jól felszívja a nedvességet és nyirkosan is melegít. A merinó gyapjú legegyedibb tulajdonsága azonban az erősen antibakteriális hatás, amelynek köszönhetően a ruházatnak nincs kellemetlen illata még a több napos igényes túrák után sem.

Átlépés a termékekhez

Didriksons

Svédország 1913

Még a nehéz tevékenységeket is nyugalomban és kényelemben élheti át, ha megfelelő felszereléssel rendelkezik. A Didriksons svéd szakértő az extrém körülményekre való funkcionális ruházat területén - új perspektívában fedezheti fel a tavaszt, a nyarat, az őszt és a telet. Hidje el, hogy nem tudna ennél jobban felkészülni a sportolásra!

Átlépés a termékekhez

DLX

Skócia

A DLX kültéri márka a Brit-szigetekről származik, így a szellő és az eső egy része nem fog rajta kifogni. Igazság szerint az eső, a hó és a szél a mindennapi kenyere. Azzá válhatnak az Ön számára is, mert ennek a márkának köszönhetően nem igazán kell félnie a kedvezőtlen körülményektől.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Ferrino

Olaszország 1870

A Ferrino márka óriási erővel bír a fejlesztés 150 éve alatt és folyamatosan keresi a jobb szerkezeteket és a megfelelőbb anyagokat. Tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudja, hogyan kell a legkeményebb körülményekbe való outdoor felszerelést létrehozni a Himalája csúcsainak megmászására, valamint egy többnapos kalandra a nyári természetben.

Átlépés a termékekhez

Garmont

Olaszország 1964

A Garmont márka már 55 éve az outdoor területen tevékenykedik és ugyanannyi ideje a kalandorok ezzel a felszereléssel küzdik le talpától-tetejéig a meredek dombok kegyetlenségét. A hosszú távú tapasztalat és know-how minden outdoor cipő párban megjelenik.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Grangers

Nagy-Britannia 1937

Még a legmodernebb védőmembránokkal rendelkező legmagasabb minőségű kültéri felszerelés sem marad sokáig formában egy kis gondozás nélkül. A Granger's márka tisztító- és impregnáló szerei jelentősen meghosszabbítják ruháinak, cipőinek, hátizsákjainak vagy akár sátrainak élettartamát.

Átlépés a termékekhez

Grower's cup

2002

Élvezze a legjobb minőségű kávét és teát, bárhol is legyen. A Grower's Cup tea és káve speciális zacskóban van, amelybe elég fél liter forró vizet önteni és néhány perc alatt készen van három csésze folyékony finomság pontosan az elképzelései szerint.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Gumbies

Nagy-Britannia 2006

A Gumbies márka a minimalista lábbeli útját követi. A papucsok remek felépítése szabadságot nyújt a lábaknak, miközben védi őket a járdák és a tanösvények buktatóitól. A kimélő előállításnak, valamint a természetes és újrahasznosított forrásokból származó anyagoknak köszönhetően mindemellett ökológiai lábnyomot sem hagynak maguk mögött.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Haglöfs

Svédország 1914

1914-től a Haglöfs márka folymatosan lépést tart a legújabb trendekkel, anyagokkal és technológiákkal. Európában egyike a legprogresszívebb márkáknak, amely minőségi ruházat és lábbelik gyártásával foglakozik. A Svédországi székhellyel eléggé közel vannak a szabadtérhez.

Átlépés a termékekhez

Hannah

Csehország 1991

A cseh Hannah márka bevált anyagokból gyártja termékeit a legmodernebb technológiákkal, így tökéletes minőségre és feldolgozásra számíthat az outdoor felszerelése összes darabjában. A Hannah márkával felszerelve nem kell félnie a gleccser megmászásától vagy az esős erdei kirándulástól.

Átlépés a termékekhez

Harbinger

Nagy-Britannia 1988

A Harbinger márka a világ első számú fitness kiegészítők és testépítő eszközök gyártója. A CrossFit, a fitness és a testépítés rajongói szerte a világon megszerették az edzőkesztyűit, kötszereit, csukló szorítóit, kampóit, súlyemelő öveit, ugrálóköteleit, egyensúly labdáit és expandereit.

Átlépés a termékekhez

Hickies

USA 2011

A Hickies márkát 2010-ben Gaston Frydelewski és Mariquel Waingarten két jóbarát alapította meg. Szívüket is beleadták az innovatív termék fejlesztésébe, amelyet egy évvel később, amikor a saját esküvőjüket tartották, meg is erősítették ezt. A bemutató után a színes cipőfűzők villámgyorsan repültek szét a világ minden tájára.

Átlépés a termékekhez

High Peak

Németország 1984

A High Peak egy olyan márka, amely a kempingezés és az outdoor expedíciók minden kedvelője számára jól ismert. Megérti mindazok szükségleteit és igényes követelményeit, akik szeretik szabad napjaikat a friss levegőn tölteni, ezenfelül tücskök csiripelésénél élvezik az éjszakákat egy sátorban vagy közvetlenül a csillagok alatt.

Átlépés a termékekhez

Husky

Cseh Köztársaság 1997

A cseh Husky márka igazán széles termékválasztékot kínál az amatőr közönség és a tapasztalt szakemberek számára. A szabadtéri felszereléseket és sportruházatokat laboratóriumban és extrém körülmények között végzett különféle expedíciók során tesztelik, így soha nem hagyják Önt cserben.

Átlépés a termékekhez

HydraPak

USA 1996

A HydraPak víztasakok megoldást jelentenek a sportolók számára, akik egy olyan folyadéktöltő rendszer iránt érdeklődnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy sportolás közben inni tudjanak anélkül, hogy le kellene venniük a hátizsákot. A márka hamarosan világhírűvé vált, és nemcsak a kerékpárosok, hanem a futók, a turisták és más sportolók körében is keresetté vált.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Inov-8

Nagy-Britannia 2003

Az Inov-8 cipőket a könnyű és ergonomikus felépítés jellemzi, amely segíti a lehető legtermészetesebb futóstílus kialakítását. A rövid története során, ezen a területen a vállalat vezető szerepet foglal el az egész világon. Ma az Inov-8 nem csak futócipőket gyárt – ruhákat, kiegészítőket és egyéb felszereléseket is.

Átlépés a termékekhez

InStinct

Franciaország 2014

Az InStinct márka a terepfutásra magasan specializált termékek fejlesztésére összpontosít. Termékeit kihasználja a munka előtti reggeli nyújtásnál és a hosszú versenyeken, melyek során első osztályú felszerelésre van szükség, amelyet az alacsony súlyának köszönhetően meg sem fog érezni.

Átlépés a termékekhez

Julbo

Franciaország 1888

A Julbo márka szemüvegekre és a sisakokra specializálódott, sokféle felhasználásra. Hatalmas tapasztalatok és a vágy, hogy folyamatosan tovább haladjunk, ez hajtja a Julbo-t az innovációkba és a legmodernebb technológiák felé. A Julbo felszerelésének minden darabja hatalmas megbízhatóságot áraszt magából, amely több mint 130 éve érlelődik.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Kari Traa

Norvégia 2002

A norvég Kari Traa márkát minőségi kivitelezés és a női igények maximális megértése jellemzi. Az öltözet sehol sem kaparja bőrét, nem szorít, nem dörzsöl és mindenekelőtt nem korlátozza a mozgásban. Egyszerűen pont olyan, amilyenre mindannyian vágyunk.

Átlépés a termékekhez

Keen

USA 2003

A húszéves tapasztalat nyilvánvalóan megjelenik az amerikai Keen márka mindegyik termékében. A cipők és ruházati kiegészítők számos expedíción bizonyítottak a világ különböző részein. A Keen márka aktívan hozzájárul olyan ökológiai gondolatokhoz és tettekhez, amelyek segítenek javítani a körülöttünk lévő világot.

Átlépés a termékekhez

Kilpi

Csehország 2013

A Kilpi sportruházat és kiegészítők kompromisszumok nélküli minősége felett szinte megáll az esze. A négy évszak felszerelései nem fogják Önt cserben hagyni hegyi napsütésben, zivatarban, hóviharban és hideg hegyi szélben sem. Minden körülmények között a maximális kényelmet biztosítják.

Átlépés a termékekhez

La Sportiva

Olaszország 1928

Hol jelenhettek meg a csúcskategóriás cipők és felszerelés a hegycsúcsok és a sziklás túlnyúlások kedvelőinek, mint az olasz Dolomitokban? A La Sportiva termékcsalád hegymászó felszerelést, ruházatot, szabadtéri lábbelit kínál az igényeseknek és a terep futócipők egész sorát, amelyek a pályán tartják Önt.

Átlépés a termékekhez

Leki

Németország 1970

A LEKI márkával együtt dolgoznak ennek fejlesztésén a világ legjobb síelői és sok más sportoló is - ez garantálja a minőségi és első osztályú termékeket. Az állandó fejlesztésnek köszönhetően a LEKI több mint 250 szabadalommal rendelkezik a sport botok és egyéb felszerelések terén, ami az outdoor tartozékok iparában az egyik leginnovatívabb vállalatává teszi.

Átlépés a termékekhez

Lorpen

Spanyolország 1985

A Lorpen márka a Pireneusokban nyári és téli sportzoknik fejlesztésére és gyártására specializálódik. A legjobb természetes és mesterséges szálak kombinációja a lehető legnagyobb funkcionalitást nyújtja és ennek köszönhetően nagy kényelmet is.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Mammut

Svájc 1862

A Mammut márka a hírnevet az innovatív folyamatoknak és technológiáknak köszönhetően szerezte meg, akár hegymászó felszerelések, akár outdoor ruházatok és lábbelik gyártásában. Emellett a Mammut márka vallja a társadalmi felelősségvállalás gondolatát, és igyekszik minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni maga után.

Átlépés a termékekhez

Merrell

USA 1981

Az amerikai Merrel outdoor márka gyökerei az 1980-as évekig vezetnek vissza Utah államba. Ezeket a cipőket széles pata jellemzi, és fűző nélkül is tartanak a lábán. A jól átgondolt koncepciónak és a kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a Merrell cipők megbízható partnernek számítanak a kalandtúrákhoz.

Átlépés a termékekhez

Mico

Olaszország 1970

A Mico ruházat egyszerre ötvözi magában a csúcstechnológiát és az egyedülálló stílust, valamint garantálja Önnek a kényelmet melegben és hidegben egyaránt. Hosszú távú kutatások eredménye a piac legjobb anyagainak minősége és technológiája terén.

Átlépés a termékekhez

Mizu

USA 2008

Eljött az idő, hogy a PET palackokat megfosztjuk a tróntól és lecseréljük őket valamire, ami nem árt az egészségünknek és a természetnek. A Mizu márka kiváló minőségű és tartós újrafelhasználható palackot fejlesztett ki. A legjobb minőségű anyagokat és technológiákat használja a gyártáshoz, például élelmiszeripari rozsdamentes acélt, boroszilikát üveget és vákuum szigetelést.

Átlépés a termékekhez

Mizuno

Japán 1906

Japán márka több mint egy évszázados hagyománnyal. Egyedülalló technológiája a Mizuno Wave – egy hullámtábla a talpában, amely tökéletesen kombinálja a cipő rugalmasságát és stabilitását, és ezzel biztosítja a tökéletes élményt és teljesítményt futás közben. Ezt a kiváló technológiát minden típusú lábbeli esetén használják.

Átlépés a termékekhez

Moose

Csehország 2006

A világhírű cseh MOOSE márka egyedi spotzoknik gyártására specializálódik. Ezeket a zoknikat a legjobb sportolókkal együttműködve tesztelik, és a legjobb minőségű anyagoknak és az átgondolt struktúrának köszönhetően garantálják a maximális kényelemet minden lépés és ugrás során.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Nalgene

USA 1940

Cserélje le az egészségre káros műanyagokat egy elegáns és örökös Nalgene palackra. Polikarbonátból készül, amely teljesen ártalmatlan az egészségre és ugyanakkor nagyon ellenálló, így tartósságot kölcsönöz a palacknak és ennek köszönhetően évekig fogja szolgálni Önt.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Nebbia

Szlovákia 1997

A Nebbia már az 1997 évektől gyárt sport ruházatot. A favoritjuk a fitnesz, de a nagyon kellemes tapintású anyagnak és a kényelmes szabásnak köszönhetően a futáshoz és a szabadidős tevékenységekhez is szívesen viselik. A kitűnő design lehetővé teszi, hogy akárhol is viselje.

Átlépés a termékekhez

New Balance

USA 1906

Az amerikai New Balance márka nem csak a sportolók részére alkalmas cipőkkel foglalkozik, de különösen mindenki részére, aki egyszerűen csak szeret kényelmes, egészséges és stílusos cipőt viselni. A New Balance lifestyle- és futócipők kínálják a teljesítményt, amelyre szüksége van és a stílust, amelyre vágyik.

Átlépés a termékekhez

Nortec

Ausztria 2002

A Nortec egy osztrák márka, amely csúcsminőségű, gyorsan felilleszthető csúszásgátlókat és hótalpakat gyárt, melyeket különösképpen a terepen futók és az alpesi turizmus szerelmesei nagyra értékelnek. A Nortec márka termékei lefutják Önnel a versenyt és teljes mértékben támogatni fogják Önt a szabadtéri expedíciók során.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Oakley

USA 1975

1980-ban az első O-Frame nevű szemüveg látott napvilágot. Az Oakley ma már világszerte elismert márka, amelyre az amatőrök és a profi sportolók is számíthatnak. A termékek széles választéka boldoggá teszi a lelkes rajongókat és az Oakley termékek formatervezése pedig felmelegíti a lelket.

Átlépés a termékekhez

Odo

Nagy-Britannia

Az Odo márka a brit Grangers vállalat része, amely több mint 80 éve foglalkozik az outdoor ruházatok és cipők gondozásával és vegyszer nélküli tisztításával. A minimális ökológiai lábnyomra való törekvésnek köszönhetően megszerezte a bluesign® tanúsítványt, mint az első márka, amely felszerelésápolási termékekkel foglalkozik.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Oliver

Austrália 1938

Az eredetileg ausztrál és jelenleg már német márkának számító Oliver elsősorban kiváló minőségű squash felszerelés gyártásával foglalkozik. A tudást és a tapasztalatokat tollaslabdában és teniszben is felhasználják, valamint a golf világában is népszerűek. Amikor el kell ütnie a labdát, bízzon az Oliver márkában.

Átlépés a termékekhez

On Running

Svájc 2010

A svájci On Running márka - ezek kiváló minőségű futócipők, amelyek párnázott "felhőcske" technológiával rendelkeznek a cipőtalpon. Ez az egyedi rendszer a jellegzetes minimalista dizájnnal együtt az On Running cipőket összetéveszthetetlen és kihagyhatatlan darabokká teszi, amelyekbe mindenki beleszeret.

Átlépés a termékekhez

Osprey

USA 1974

Azt, hogy akár egy varrógéppel is lehet kiváló márkát alapítani, tudja mindenki, aki ismeri az Osprey márkát. Ez a márka, amelynek logójában egy sas található, a hátizsákok és egyéb poggyászok egyik legelismertebb gyártójává vált. A strapabíró táskák és hátizsákok hosszú élettartamukkal és maximális kényelmükkel mindenkinek örömet szereznek.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Petzl

Franciaország 1975

A Petzl márka különféle sport- és hegymászó felszereléseket fejleszt és gyárt, hivatásos hegyimentők és biztonsági egységek számára. Az egyes összetevők összekapcsolhatóságának köszönhetően a lehető legmagasabb minőségű felszerelést nyújtja a sportolóknak még extrém körülmények között is.

Átlépés a termékekhez

Pinguin

Csehország 1989

A cseh Pinguin márka több mint harminc éve működik az outdoor felszerelések területén és így elegendő tapasztalattal és ötlettel rendelkezik arról, hogyan lehet termékeit folyamatosan fejleszteni. A vállalat működése az ökológián alapul, ezért gyártja és szerviszeli is termékeit, hogy azok a lehető leghosszabb ideig kitarthassanak.

Átlépés a termékekhez

Plantronics

USA 1961

A Plantronics a világ egyik vezető, audio eszközöket gyártó vállalat. A megbízható sport fülhallgatók minden körülmények között páratlan hangminőséget nyújtanak. Nedvességállóak és könnyen megtisztíthatók az izzadságtól és más szennyeződésektől. A Plantronics fülhallgató részese volt az első sikeres Holdra szállásnak.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

POC

Svédország 2005

Akár síel, akár kerékpározik, a POC márka személyes felelősségnek érzi azt, hogy vigyázzon az Ön biztonságára. Sisakokat, szemüvegeket, gerincvédőket és egyéb védőfelszereléseket kínál, amelyeket ideális esetben soha nem tud próbára tenni, de nagy valószinűséggel meg is menthetik az életét.

Átlépés a termékekhez

Polar

Finnország 1977

A finn Polar márka jelenleg a sportteszterek legnagyobb gyártója az egész világon. A sportteszterek segítenek figyelemmel kísérni a test reakcióit edzés közben, valamint a pulzusát a megfelelő szinten tartani a maximális hatás érdekében a sportteljesítmény során, illetve a felesleges kilók leadása folyamán.

Átlépés a termékekhez

Progress

Csehország 2000

A cseh Progress márka a világ egyik vezetője a funkcionális sportruházat terén. Termékeiket profi sportolók, valamint egész életen át tartó kalandorok használják, akik a Progress márka ruházatába öltöznek, ha extrém körülmények felé tartanak. Nem csoda, hogy a termékek kiválóak.

Átlépés a termékekhez

Puma

Németország 1948

A Puma márka történelme 1948-ban kezdődik és renoméja azóta egészen a csillagokig nőtt. A vállalat filozófiája, hogy lépést tartson a profi atlétákkal, ugyanazokat az értékeket vallja és ne féljen kockáztatni. Ennek köszönhetően a Puma márka hosszú távon a világ egyik sportóriása és folyamatosan halad előre.

Átlépés a termékekhez

R2

Csehország

A márka kezdetei 1996-ig nyúlnak vissza. Ekkor jött létre a Relax napszemüveg és kiegészítők márka. A R2 egy új ág, amelyet sportrajongók csoportja alapított. Az új márkába a legjobbat adták, amit sokéves tapasztalatuk során megszereztek.

Átlépés a termékekhez

Reebok

USA 1895

A világhírű Reebok márka minőségi sportruhákat, kellékeket és lábbeliket kínál, amelyek a sportágak széles skálájához alkalmasak, a futástól a jógán vagy az erősítő edzésen át a nagyon népszerű crossfit-ig. Termékeik nagyszerű konstrukcióval és ötletes dizájnnal rendelkeznek, ezért vonzzák különösen a fiatal sportolókat.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Reima

Finnország 1944

A Reima egy finn márka, amely 1944 óta biztosítja a gyermekek számára a mozgás szabadságát és a gondtalan szabadtéri játékot. Nagy mottója a ruhák újrahasznosított anyagokból való létrehozása. Az elmúlt évtizedben a tartós és teljesen újrahasznosítható gyermekdzsekik gyártására összpontosított.

Átlépés a termékekhez

Relax

Csehország 1996

A Relax márkát 1996-ban egy olyan embercsoport alapította, akik már nem tudták nézni a gyakran használhatatlan sport, napszemüveget és a vényköteles dioptriás szemüveget. Ezért találták ki saját termékeiket, amelyek nagyon szépek voltak, ugyanakkor teljes értékű szolgáltatásokat nyújtottak a sport és a mindennapi viselet számára.

Átlépés a termékekhez

Roces

Olaszország 1952

A Roces görkorcsolyák a kiváló szellőzést a kényelmes betétettel ötvözik, ezenfelül tökéletes csapágy teljesítményt és minőségi kerekeket biztosítanak. A termékeit profi sportolók és amatőr rajongók használják egyaránt. Tapasztalataikat a sport- és városi rollerokba is kivetítik.

Átlépés a termékekhez

Rudy Project

Olaszország 1985

1985 -ban a Rudy Project olasz érzéssel a designhoz és a részletek funkcionalitásához sisakot és sport kiegészítőket (szemüvegeket) fejlesztett ki. E márka termékeit megtalálhatja a kerékpározásban, a futásban, a téli és a vízi sportokban. A világ minden tájáról érkező élsportolók megerősíthetik az egyes darabok minőségét.

Átlépés a termékekhez

Salming

Svédország 2001

A svéd Salming márka sportfelszerelése együtt jár a minőséggel, valamint a legújabb trendekkel és technológiákkal. Ennek köszönhetően ezek a darabok megbízható társaivá válnak a játékos bolondozásban, szórakoztató edzésben, és még akkor is, ha egy kemény meccsen nehezen fog küzdeni.

Átlépés a termékekhez

Salomon

Franciaország 1947

A Salomon márkánál mindenfajta sportfelszerelést talál az egész sportvilág számára. Mindent gyártanak a futócipőktől kezdve a síléceken és a lesikláshoz és sífutáshoz szükséges kötéseken át a kiváló sportruházatig. A francia Alpok lábánál végzett tesztelés letisztult részleteket és megbízható működést nyújt.

Átlépés a termékekhez

Salto

Csehország 2010

A Salto márka olyan tisztító, impregnáló és frissítő termékeket gyárt, amelyek kímélik ruháit, pénztárcáját és megoldják gondjait, emellett mindennemű anyagra használhatóak. Vigyázzon kedvenc ruháira egy gyengéd, de hatékony termékkel, amely megőrzi az anyagok tulajdonságait és nem állítja meg egyetlen folt sem.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Saucony

USA 1898

A Saucony cipőket főleg a kényelem, a párnázottság és a hosszú távú tartósság jellemzi. A kíváló cipők mellett sport- és lifestyle ruházatot, valamint egyéb sportcikkeket is árusít. A márka gazdag tapasztalata garantálja a tökéletes minőséget. 2012 óta Saucony a Wolverine World Wide csoportba tartozik.

Átlépés a termékekhez

Sensor

Csehország 1999

A Sensor márkanév alatt rengeteg kiváló ruházat és kiegészítő készül. A különböző modellek sorozatai különböző típusú és tulajdonságú anyagokat indikálnak, így mindenki pontosan az ízlése szerint választhat. Aki szereti a merinó gyapjú tulajdonságainak tökéletes skáláját, vagy inkább a szintetikus anyagok varázsát részesíti előnyben, az elemében lesz.

Átlépés a termékekhez

Sidas

Franciaország 1975

A cipők tervezésével foglalkozni és mindent elkövetni a tökéletes futócipő feltalálásáért egy dolog, a futócipők tökéletes talpbetétjének szakosodása aztán külön tudományág, amelyben a Sidas vállalat uralkodik. Akár magas, normál vagy alacsony lábfeje van, a Sidas termékeinek köszönhetően valóban bele léphet bármilyen mozdulatba minden életkorban.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Silva

Svédország 1933

A svéd Silva vállalat 1933 óta működik a piacon. A szabadtéri tartózkodás során használt eszközök - például lépésszámlálók, fejlámpák, távcsövek és iránytűk - gyártásának világméretű szakembere. A Silvával garantáltan pontosan oda fog eljutni, ahova szeretne!

Átlépés a termékekhez

Skinners

Csehország 2016

A Skinners zoknik ugyan, de a barefoot cipők kategóriájába tartoznak. Nagyon tartós svéd gumiból készült, apró részecskékből álló „cipőtalp“ erősíti őket alulról, amely biztosítja a kényelmes mezítláb járást. Ezenkívül a Skinners zoknicipők praktikus oldalát kiemeli az a tény, hogy rendkívül könnyen tárolhatóak!

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Sony

Japán 1946

Teljesen mostható Sony sport fulhallgatók. Nem esnek ki a fülből, garantálják a hibátlan hangzást és ugyanakkor átengedik a környező zajt, ezáltal növelik az Ön biztonságát. Még a legigényesebb sportolók is, akik kompromisszumok nélkül vágynak a megfelelő motivációs zenére, sokféle típus és szín közül választhatnak.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Stance

USA 2009

Amennyiben a cipőről azt mondják, hogy aszerint ismerjük meg az embert, akkor a zoknikra ez kétszeresen igaz. A Stance márkától származó zokniknak egyértelműen van jellemük. Ne adja fel a művészet fantasztikus jeleneteinek élvezetét és élvezze a lélegzetelállítóan kellemes anyagok kényelmét.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Sveltus

Franciaország 1991

Mint minden híres márka a Sveltus is érdeklődik a természet iránt és termékeit a legnagyobb mértékben újrahasznosított anyagokból készíti. A francia technológusoknak és tervezőknek azon pörög az agyuk, hogy Ön teljes értékű edzést élvezhessen otthonában, üzleti úton és családi vakáción is.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Swans

Japán 1973

A japán Swans márka elkötelezett a legmagasabb minőségű sí- és úszószemüvegek gyártása mellett. Közben ötvözi a sokéves fennállása során megszerzett tapasztalatokat a modern anyagokkal és a legújabb technológiákkal. A műszaki "adu ász a kezükben" a polarizált lencse az úszószemüvegeken, amelyeket korábban senki sem használt a piacon.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Swix

Svédország 1946

A SWIX fennállása alatt a téli sportok igazi szakértőjévé vált. Kínálatában mindent megtalál a szabadidős és a síruházatból. A legnagyobb jelenségek azonban a viaszuk és a sífelszerelésük, amelyek segítenek a profik gyors mozgásában a fehér nyomban és a lejtőkön.

Átlépés a termékekhez

Teva

USA 1984

1984-ben Mark Thatcher létrehozta a sportos lábbelik koncepcióját, amely kielégítette a nyári szabadidős cipők iránti magas követelményeit. Az outdoor környezetben szerzett tapasztalatoknak köszönhetően gyorsan kifogta a hiányosságokat és azóta teljes értékű kényelmet nyújt a profi sportolóknak és az amatőr kalandoroknak egyaránt.

Átlépés a termékekhez

The North Face

USA 1968

A North Face márka bolygónk legkeményebb körülményeihez öltözteti a sportolókat és a kalandorokat. A napfényes Kaliforniában alapították, de nem fél megesküdni arra, hogy termékei megvédik Önt a fagytól, mint ahogy maga a márka is védi a természetet a hulladék szennyezéstől és a nem ökológiai termelési módszerektől.

Átlépés a termékekhez

Trendy Sport

Németország

Próbálja ki a masszázsgörgőket, az egyensúlypárnákat és a további Trendy Sport fitness- és rehabilitációs eszközöket. Az igényes edzések után kényeztesse izmait és ízületeit mélymasszázzsal, melynek köszönhetően serkenti a vérkeringést, megelőzi az izmok elsavasodását és felgyorsítja a test regenerálódását.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Trespass

Skócia 1984

A Trespass márka outdoor felszerelések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ma az egész világon ismert és minden outdoor rajongónak lehetőséget nyújt arra, hogy a természetben tartózkodjon és mozogjon. Mivel Nagy-Britanniából származik egyértelmű, hogy kint a természetben szinte otthon van még akkor is ha úgy esik az eső mintha kannából öntenék.

Átlépés a termékekhez

Trigger Point Therapy

USA 2002

A Trigger Point Therapy termékek mindazok számára segítséget jelentenek, akik szeretik a kemény edzéseket, cserébe a kitűnő fizikai erőnlétért és a Baywatch-hoz hasonló testalkatért. Kényeztesse izmait rendszeres edzéssel és regenerálódással. Ezekbe a masszázsgörgőkbe és masszázs labdákba beleszeretnek az izmai.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Turbat

Ukrajna

A Turbat márka székhelye a Kárpátokban van, és termékeikből első pillantásra egyértelmű, hogy otthon van a hegyekben. Támogatja a különféle szabadtéri projekteket, kalandcsapatokat és a hazai hegyi turizmust. Minden terméket a szabadtér, különösen a hegyi túrák szerelmeseinek tervezték és gyártották.

Nálunk megvásárolja
Átlépés a termékekhez

Ulvang

Norvégia 1995

Az Ulvang márka ruházata a merinó gyapjúnak köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletesen felszívja az izzadságot és nyirkosan is melegít, valamint lélegző tulajdonságokkal rendelkezik és egyben erősen antibakteriális, ezáltal nincs kellemetlen illata még a több napos igényes túrák után sem. A merinó gyapjú az egyik legcsodálatosabb anyag, amely támogatni fogja Önt minden tevékenységben.

Átlépés a termékekhez

Under Armour

USA 1996

Az Under Armour márka kínálatában nem lesz gond megtalálni mindazt, amire szüksége van. Szeretne szabadidős ruhát, vagy felszerelést a kedvenc sportjához és egy táskát, amelybe mindezt bepakolja? Ahogy mondjuk - semmi gond. A minőségi kivitelezés és a felhasznált anyagok maximális funkcionalitást ígérnek az edzőteremben és a friss levegőn is.

Átlépés a termékekhez

WildTee

Olaszorsazág 2015

A futásra és a kalandos expedíciókra olyan ruházattal szerelje fel magát, amely előre jelzi a felejthetetlen szabadtéri kalandot. A sokszínű motívumok a színek és a kontrasztok tökéletes harmóniájában a gyönyörű ösvényen és a küzdelmes pályán szintúgy átvezetik Önt. Ezenfelül a minőségi anyagok megsokszorozzák a pozitív tapasztalatokat minden egyes túránál.

Átlépés a termékekhez
Bombaár
Az akció végéig
3:22:41:03
Stance Spectrum Super Grey
-60 % Férfi zoknik Stance Spectrum Super Grey
1 517 Ft 3 793 Ft
már csak 23 db érhető el