info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Relax Happy

Gyermek sí zokni

Szín változatok

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
2 887 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 3 397 Ft megtakarít 510 Ft -15 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Relax

RSO35B

A Relax HAPPY puha, és a puha TERRY anyagnak köszönhetően, amely az úgynevezett légzsebekben tartja meg a hőt, melegségükkel tűnnek ki. A kényelmes FLEXI GRIP elasztikus szegély még akkor is szilárdan a lábon tartja a zoknit, ha intenzív, erőteljes mozgás. A poliamidból készült SOLE PAD megerősítése a sarok és a lábujjak területén garantálja a zokni tartósságát és hosszú élettartamát. A játékos dizájn minden kis síelőnek tetszeni fog, és feldobja a hangulatát.
Összetétel:67% akril 32% poliamid 1% elasztán

Paraméterek

Sport Sílesiklás , Síalpinizmus
Évad 2021 Q3
Zoknik típusa Térdzokni
Technológia Relax Ergo Fit , Relax Flexi Grip , Relax Wrap-X , Relax Flat Seam , Relax Sole Pad , Relax Terry

Relax Ergo Fit

Az ERGO FIT ergonómikus kialakítása a rugalmas anyag pontos arányával alkalmazkodik az egyes lábak egyedi alakjához, lehetővé téve a láb szoros beburkolását, tökéletesen illeszkedve a lábhoz. A korszerű anatómiai szerkezet növeli a zoknik hatékonyságát.

Relax Flexi Grip

A kényelmes rugalmas szegély, a FLEXI GRIP nagy nyújthatóságával  stabilan tartja a zoknit a lábszáron. A lábizmok szinte ösztönzik a szabad és egyben biztos mozgást.

Relax Wrap-X

Erősített szerkezet és tartós anyagok használata az igényes helyeken, az Achillesi ín, amely a láb egyik legérzékenyebb pontja, területén védelmet alakítottunk ki.

Relax Flat Seam

A korszerű zokni gyártás technológiának használatával kivételes kényelmet értünk el. A kellemetlen zúzódások megelőzése érdekében extra lapos varratszerkezetet alkalmazunk, amely jelentősen csökkenti az ujj nyomódások kockázatát az intenzív testmozgás során.

Relax Sole Pad

A sarok és az ujjak megérdemlik a külön gondoskodást. A tartós, puha béléssel rendelkező polipropilén a láb szabadigénybe vett területein optimalizálja a hőszabályozási tulajdonságokat, és biztosítja a láb tökéletes védelmét a nyomódástól a túlzott fizikai megterhelés során.

Relax Terry

A gyerek zokniknak tartalmazniuk kell legjobbat, amit a felnőtt zoknikban van és ezzel együtt figyelembe kell venni, hogy gyerekek fogják viselni, akik már nem tudják megfelelően érzékelni a hőszabályozást. Ezért a legjobban melegítő ruhákba öltöztetjük őket. Gyerekek és juniorok számára gondoltuk ki ezt a sajátosságot, és egy nagyon kényelmes TERRY textilt használtunk felemelt vágatlan hurkokkal, amelyek úgynevezett légzsebeket hoznak létre, és így kellemes melegen tartják a kis síelő lábát.