info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Zoknik Relax Nordic

Relax Nordic

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
4 955 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 5 829 Ft megtakarít 874 Ft -15 %

Relax

RSO37B

Paraméterek

Sport Szabadidő , Sílesiklás , Síalpinizmus
Zoknik típusa Magas szárú
Technológia Merinó gyapjú , Relax Microclimatic , Relax Kicker

Merinó gyapjú

A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajtól származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak viszketegséget. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének a termikus kényelmet. A zsebek melegen tartják a testen felmelegedett levegőt és nagyon hatékony hőszigetelést hoz létre. A merino semlegesíti az izzadságot, természetéből kifolyólag megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet tudnak elnyelni, és eközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrről és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.

Relax Microclimatic

A funkcionális anyagok egyedülálló kombinációjának használatával kiváló hőszabályozási tulajdonságokat értünk el. A zokni alacsony hőmérsékleten melegít, és fordítva, magas hőmérsékleten hőt és nedvességet szabadít fel . Ez garantálja az ideális mikroklímát a sícipőben, a láb nem melegszik túl és ugyanakkor kellően védett az alacsony hőmérsékletektől.

Relax Kicker

A lábfej KICKER pont erősítése hatékonyan osztja el a nyomást és támogatja a zokni stabilitását a lábán. Intenzív terheléskor védi a lábfej csontot a nyomódástól és csillapítja az ütéseket.