info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Silva Running Carbon 100-120cm Default

Unisex futóbotok

Hétfőn, 5. 6. lesz kézbesítve

Éppen van nekünk 1 darab van raktáron. Most vagy soha.

További 20 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
NGNSV20
55 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 56 907 Ft megtakarít 1 007 Ft
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Silva

38116

Tartsa a tempót a Silva Running állítható botjaival. A botokkal való futás kíméli a lábadat hosszú futásokon, versenyeken és különösen kihívást jelentő terepen. Ezek a könnyű karbonból készült, könnyű trekking futóbotok segítenek tartani a tempót emelkedőn, javítják a stabilitást technikai terepen, és kímélik a lábadat hosszú távok és versenyek futásakor.

A Silva Running 100-120 cm-es állítható botok 100% 3K karbonból készülnek, és páronként 420 grammot nyomnak. Ha egy pár könnyű, trail running botot keresel, amelyekkel hosszabb ideig gyorsabb leszel, ezek a botok megfelelnek az elvárásaidnak. A Silva lelkes és tapasztalt futókból, mint Mimmi Kotka és Petter Restorp álló sportolói csapata kihívást jelentő körülmények között tesztelte a botokat, és értékes visszajelzésekkel járult hozzá a termékfejlesztő csapatunkhoz.

Találja meg az ideális bothosszúságot

A Silva Running állítható botjai 2 különböző hosszúsági tartományban kaphatók, hogy magasságodhoz a legmegfelelőbb hosszúságú botot választhasd. Válasszon 100-120 cm és 120-140 cm között. A megfelelő bothossz megtalálásához mérje meg a talaj és a keze közötti távolságot, a könyökét körülbelül 90 fokban oldalra hajlítva.

Állítható botok - ideális extrém mászásokhoz és hosszú sík szakaszokhoz

Mivel ezek a botok állíthatóak, a botok hosszát is megváltoztathatja, így alkalmasak az extrém emelkedőkkel és hosszú sík szakaszokkal járó edzésekhez és versenyekhez. Soha nem kell kompromisszumot kötnie, ha a megfelelő hosszúságról van szó, egyszerűen állítsa be a könnyen használható alumínium Flicklock segítségével. Ez egy gyors zár a nyújtáshoz, amely biztosítja a botok megbízható működését, és minimalizálja az összecsukott állapotból a teljesen használt állapotba való átmenet idejét. A botok meghosszabbított fogantyúval rendelkeznek, így a fogást a meredek terepviszonyoktól függően állíthatod be.

Okos Z-alakú összecsukható

A botok könnyen rögzíthetők futómellényre vagy futócsomagra az okos Z-alakú hajtogatásnak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a botok 3 részre hajthatók.

Gyorsan kioldható kesztyű

A gyorskioldó kesztyű lehetővé teszi a szabad mozgást, és lélegző anyagból készült, hogy minden időjárási körülmények között kényelmes legyen a hosszú órákon át tartó futás.

Készen áll a természetes mozgásra minden évszakban

A botok már eleve fel vannak készítve minden évszakra és minden tereptípusra. A Silva futóbot-párod cserélhető gumibetéteket és hócsészéket tartalmaz, amelyeket homorú keményfém hegyek egészítenek ki. A keményfém hegyek homorú alakúak, ami lehetővé teszi az Ön természetes futómozgását. A tüskék cserélhetőek, így Silva futóbotjai sok-sok kilométeren át tartanak majd. Ezek a botok futásra készültek, akárcsak te.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2023 Q1
Bot típus Összecsukható
Túrabotok anyaga Szén