info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Silva Hole Running Carbon 115cm Default

Összecsukható futóbotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 8-11 munkanapon belül
49 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 52 853 Ft megtakarít 2 953 Ft -6 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Silva

38236

Tartsa a tempót a Silva Carbon 115 cm-es futóbotokkal. A botokkal való futás megkíméli a lábadat hosszú futásokon, versenyeken és különösen nehéz terepen. Ezek a könnyű, karbonból készült trail futóbotok segítenek tartani a tempót emelkedőn, javítják a stabilitást a technikás terepen, és kímélik a lábadat hosszú távok és versenyek futásakor.

A Silva futóbotok 100% 3K karbonból készülnek, és egy pár súlya 352 gramm. Ha egy pár könnyű, trail futóbotot keresel, amelyekkel hosszabb ideig gyorsabban haladhatsz, ezek a botok megfelelnek az elvárásaidnak. A Silva lelkes és tapasztalt futókból, mint Mimmi Kotka és Petter Restorp álló sportolói csapata kihívást jelentő körülmények között tesztelte a botokat, és értékes visszajelzésekkel járult hozzá a termékfejlesztő csapatunkhoz.

Találja meg az ideális bothosszúságot

A Silva Carbon futóbotok 7 különböző hosszúságban kaphatók, hogy az Ön magasságához a legmegfelelőbb bothosszúság illeszkedjen. A rendelkezésre álló hosszok a következők: 105, 110, 115, 120, 125, 130 és 135 cm. A megfelelő ütőhossz megtalálásához mérje meg a talaj és a keze közötti távolságot, könyökét oldalra hajlítva, körülbelül 90 fokos szögben. A botok meghosszabbított fogantyúval rendelkeznek, így a fogást a terep meredekségének megfelelően állíthatja be.

Okos Z-összecsukható

A botok könnyen rögzíthetők futómellényre vagy futócsomagra az okos Z-összecsukásnak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a botok 3 részre hajthatók. A gyorskioldó zár biztosítja, hogy a botokkal megbízhatóan lehet futni, és minimálisra csökkenti az összecsukott állapotból teljesen használhatóvá válás idejét.

Gyorskioldó kesztyű

A gyorskioldó kesztyű lehetővé teszi a szabad mozgást, és lélegző anyagból készült, hogy a hosszú órákon át tartó, minden időjárási körülmények közötti futás ellenére is kényelmes érzést nyújtson.

Készen áll a természetes mozgásra minden évszakban

A kesztyű már eleve fel van készítve minden évszakra és minden tereptípusra. A Silva futóbotok párja tartalmaz egy tárolótáskát, cserélhető gumizoknit és hókupákat, amelyek kiegészítik a homorú karbid hegyeket.

A karbid tüskék homorú alakúak, ami lehetővé teszi a természetes futómozgást. A tüskék cserélhetők, így a Silva futóbotok sok-sok kilométert fognak kibírni. Ezek a botok futáshoz készültek, akárcsak te.

Tulajdonságok:

  • Kesztyűméret: S
  • Nagyon könnyű, 356 gramm páronként
  • 100% 3K karbonból készült
  • Három részből álló Z-hajtás
  • A következő hosszúságokban kapható: 105, 110, 115, 120, 125, 130 és 135 cm
  • Hossza összehajtva: 38 cm
  • Meghosszabbított fogantyúk a jó fogásért a terepviszonyoktól függően
  • Lélegző anyagból készült, gyorsan leoldható kesztyű
  • Cserélhető homorú keményfém hegyek
  • Hókosár és gumitalpak tartozék

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2023 Q1
Bot típus Összecsukható
Túrabotok anyaga Szén