info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Silva Running Poles Carbon 125cm

Unisex futóbotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 8-11 munkanapon belül
49 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 52 853 Ft megtakarít 2 953 Ft -6 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Silva

38238

Tartsa a tempót a Silva Carbon 125 cm-es futóbotokkal. A botokkal való futás megkíméli a lábadat a hosszú futásokon, versenyeken és a különösen kihívást jelentő terepen. Ezek a könnyű, karbonból készült trail futóbotok segítenek tartani a tempót emelkedőn, javítják a stabilitást a technikás terepen, és megkímélik a lábadat a hosszú távú futások és versenyek során.

A Silva Carbon futóbotok 100% 3K karbonból készülnek, és páronként 376 grammot nyomnak. Ha egy pár könnyű, könnyű trail futóbotot keresel, amelyekkel hosszabb ideig gyorsabban haladhatsz, ezek a botok megfelelnek az elvárásaidnak. A Silva lelkes és tapasztalt futókból, mint Mimmi Kotka és Petter Restorp álló sportolói csapata kihívást jelentő körülmények között tesztelte a botokat, és értékes visszajelzésekkel járult hozzá a termékfejlesztő csapatunkhoz.
Találja meg az ideális bothosszúságot
A Silva Carbon futóbotok 7 különböző hosszúságban kaphatók, hogy az Ön magasságához a legmegfelelőbb bothosszúság illeszkedjen. A rendelkezésre álló hosszok a következők: 105, 110, 115, 120, 125, 130 és 135 cm. A megfelelő bothossz megtalálásához mérje meg a talaj és a keze közötti távolságot, a könyökét oldalra hajlítva, körülbelül 90 fokban. A botok meghosszabbított fogantyúval rendelkeznek, így a fogást a terep meredekségének megfelelően állíthatja be.

Okos Z-összecsukható
A botok könnyen rögzíthetők futómellényre vagy futócsomagra az okos Z-összecsukásnak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a botok 3 részre hajthatók. A gyorskioldó zár biztosítja, hogy a botokkal megbízhatóan lehet futni, és minimálisra csökkenti az összecsukott állapotból teljesen használhatóvá válás idejét.

Gyorskioldó kesztyű
A gyorskioldó kesztyű lehetővé teszi a szabad mozgást, és lélegző anyagból készült, hogy a hosszú órákon át tartó, minden időjárási körülmények közötti futás ellenére is kényelmes érzést nyújtson.

Készen áll a természetes mozgásra minden évszakban
A kesztyű már felkészült minden évszakra és minden tereptípusra. A Silva futóbot-párja cserélhető gumibetéteket és hócsészéket tartalmaz, amelyeket homorú keményfém hegyek egészítenek ki.

A keményfém hegyek homorú alakúak, ami lehetővé teszi a természetes futómozgást. A tüskék cserélhetők, így a Silva futóbotok sok-sok kilométert fognak kibírni. Ezek a botok futáshoz készültek, akárcsak te.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2023 Q1
Bot típus Összecsukható
Túrabotok anyaga Szén