info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex futóöv Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Unisex futóöv

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
10 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 13 252 Ft megtakarít 2 352 Ft -18 %

Silva

37910

A Strive Belt Black egy könnyű és rugalmas futószalag, amely ideális a reggeli vagy esti futáshoz. Fuss magabiztosan, tudva, hogy telefonod, kulcsaid, energiád és hitelkártyáid biztonságban és szárazon vannak nálad.

A Strive Belt Black rugalmas, könnyen állítható és légáteresztő hálós hátulja kényelmes viseletet biztosít. Annak ellenére, hogy a Strive Belt Black kicsi és rugalmas, mégis lehetővé teszi, hogy többet hordozhass, mint ami látszik. Egy bővíthető főrekesszel rendelkezik, amely nagyobb telefonok vagy más tárgyak, például energiaszeletek vagy gélek elhelyezésére bővíthető, valamint két kisebb hálós zsebbel - az egyikben könnyen hozzáférhetők a szeletek vagy gélek, a másikban pedig egy cipzáras zseb található kulcstartó kampóval a kulcsok vagy hitelkártyák tárolására.

Az övön található fényvisszaverő területek a Silva Tyto lámpatartóval kombinálva biztosítják a láthatóságot, amikor forgalmas utcákon futsz. A mindössze 100 grammos, karcsú súlyával a Strive Belt Black ideális választás, ha csak gyorsan és spontán szeretne futni.

A korábbi modellekhez képest az új Strive Belt sorozat nagyobb főzsebbel rendelkezik, amelybe a nagyobb plusz méretű telefonok is elférnek.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2022 Q3
Táska típus Övtáska
Táska/hátizsák űrtartalma 5 literig
Használt táskák/ hátizsákok Futó