info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Silva Strive Mountain Pack 23+3 M/L

Futó hátizsák 23+3L

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

A beszállító raktárában
Kézbesítés 8-11 munkanapon belül
36 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 40 380 Ft megtakarít 3 480 Ft -9 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Silva

38013

A Silva Mountain Pack 23+3 a legnagyobb térfogatú futótársad. Kalandversenyt tervezel, vagy hosszabb önellátó kalandokat futsz? Akkor ez az ideális futócsomag! Könnyű, mégis kényelmes az egyedülálló Silva Embrace rendszernek köszönhetően, amelyet a többórás, nehéz csomagokkal való futásokhoz fejlesztettek ki, hogy remekül illeszkedjen.

A Silva Embrace System egy olyan támasztórendszer, amelyet úgy terveztek, hogy megfelelően átöleljen, és biztosítsa, hogy a hátizsák ne pattogjon a hátadon. Ez egy kétrétegű tartórendszer, oldalsó szárnyakkal a szoros ölelésért és három rögzítési ponttal a további stabilitásért. Ez a rendszer nagyon kényelmessé teszi a csomag viselését és futását, és megakadályozza a csomag pattogását. A Silva Embrace rendszer segít a súlyelosztás javításában a vállak, a hát és a derék között, így a hátizsákot könnyű futni vele, még akkor is, ha nehéz teherrel van megtöltve.

A Strive Mountain Pack nagyon kényelmes a széles és kényelmes derékszíjnak és a kettős szegycsonti pántoknak köszönhetően, és rugalmas a felszerelés csomagolásakor a görgős tetejének és a kompressziós pántoknak köszönhetően. Felszerelése, ruhája vagy telefonja még esős időben is védve lesz. A futócsomag időjárásálló görgős záródással, megerősített aljjal és cipzáras zsebekkel rendelkezik a kisebb tárgyak számára. A futóhátizsák készítéséhez használt anyagok gyorsan száradóak, és könnyen felakaszthatóak száradni. Ez tényleg a te futó hátizsákod egy hétvégi versenyre vagy a barátokkal való futáshoz a hegyi kunyhók között!

A Mountain Backpack minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szükséged van egy futáshoz a hegyekben vagy sok kilométeres, gyönyörű erdei ösvényen való futáshoz: könnyen hozzáférhető zsebek, így mindig kéznél van, amire szükséged van, anélkül, hogy meg kellene állnod. A mellkason két hálós zseb található a lágy flaska számára (nem tartozék), és két cipzáras zseb az övön, amelyekbe telefon, kesztyű, sapka vagy gél és szelet is elfér. Az oldalán két hálós zseb is található a kabát, sapka vagy kesztyű számára.

A belső rész egy nagy rekeszből és egy kis cipzáras zsebből áll - tökéletes a fejlámpa elemének. A futócsomag tépőzáras központi zsebbel, tépőzárral és tartálykivezetésekkel, rögzítőhurokkal és tömlőhorgokkal ellátott hidratálótartály (nem tartozék) számára is készen áll.

Ez a futócsomag síp is van vészhelyzetekre, és fényvisszaverő részletekkel rendelkezik a nagyszerű láthatóság érdekében, amikor sötétben futsz. Készen áll a fejlámpa integrálására zsinórkivezetésekkel és elemtartóval. Ez a termék kézzel mosható.

Specifikációk:

  • Teljes csomagtérfogat 23 + 3 liter Állítható térfogat a felső guruló kupakkal és a kompressziós pántokkal.
  • Silva Embrace System Dupla rétegű hordozórendszer rugalmas oldalsó szárnyakkal a testhez illeszkedésért.
  • Időjárásálló Top roll-up záródás, cipzáras zsebek és megerősített alsó rész
  • Könnyen hozzáférhető zsebek 2 mellzseb és 2 övzseb
  • Tartós, könnyű és légáteresztő Kiváló minőségű anyagok, mint például a Duraflex csatok és a légáteresztő háló az optimális szellőzés és az izzadságelvezetés érdekében.

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
Táska típus Hátizsák , Futó mellény
Táska/hátizsák űrtartalma 21-29 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak , Futó