info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Poles Airfoil 3D

Downhill botok

Szín változatok

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
32 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 35 500 Ft megtakarít 2 600 Ft -7 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65067952

Gyors, precíz, rövid ívekhez és sportos ívekhez tökéletes. Így jellemezhető az új Airfoil 3D. Az új Trigger 3D markolatrendszer jobb irányítást tesz lehetővé a kesztyű és az ütő közötti közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, kényelmesebb kezelést a gyors ki- és bepattanás révén, de nagyobb biztonsági tartalékot is biztosít az intelligens háromdimenziós kioldásnak köszönhetően, amely négyszeresére növeli a kioldási tartalékot. A 14 mm átmérőjű felső rúd első pillantásra felismerhető a csepp alakú Airfoil rúdról. Ez különösen aerodinamikussá teszi, és tökéletes lendületet ad neki. A LEKI a kiváló minőségű HTS 6.5 alumíniumra támaszkodik az ütők anyagának kiválasztásakor.

Fő jellemzők:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Fogantyúrendszer egy új évtizedre! A 220°-os kioldási szögnek köszönhetően az ütők használata még könnyebb, és ami még fontosabb, biztonságosabb, mint valaha.
  • TRIGGER 3D SLALOM HANDLE - Vékony markolat tökéletes erőátvitellel, nagyszerű fogással és maximális kényelemmel az ujjbarázdáknak köszönhetően. Kompatibilis bármely, a Trigger rendszerrel ellátott bilinccsel vagy kesztyűvel.
  • TRIGGER 3D ADAPTER CAP - Sapka, amely alatt található egy nyílás, amely lehetővé teszi a kézvédő és a GoPro kamera adapter felszerelését.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH LOOP - Lélegző, "kötött" anyagból készült hurok, amelynek továbbfejlesztett szabása és széles ülőfelülete közvetlen és szoros kapcsolatot biztosít a fogantyúval.
  • Az anyagot különösen a nagyon hosszú élettartam, a rendkívüli tartósság és a szuper stabilitás jellemzi.
  • ALPINE BASKET - Lemezek lesikláshoz teljesen ideálisak. Könnyen kicserélhetők másokra, anélkül, hogy szerszámra lenne szükség.
  • AIRFOIL - Az oszlopok aerodinamikai profilja a szárnyak támasztófelületeiből merít ihletet. Ez csökkentett légellenállást és optimális lengési viselkedést eredményez.
  • FLEX TIP ALPINE - Kifejezetten lesikláshoz fejlesztették ki ezeket a hegyeket, amelyek pontos bothasználatot és tökéletes tartást garantálnak gyakorlatilag bármilyen terepen.

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2022 Q3
Használt lesikló botok Rekreációs
Technológia Airfoil , HTS alumínium , Trigger 3D Adapter Cap , Trigger 3D Slalom fogantyú , Trigger 3D Frame Mesh hurok , Alpine Basket

Airfoil

A bot aerodinamikai profilját a szárnyak profiljai ihlették. Ez csökkentett légellenállást és optimális lengési viselkedést eredményez.

HTS alumínium

Az anyag mindenekelőtt nagyon hosszú élettartamával, rendkívüli tartósságával és szuper stabilitásával tűnik ki.

Trigger 3D Adapter Cap

A fedél, amely alatt található egy aljzat, amely lehetővé teszi a kézvédő és a GoPro kamera adapterének felszerelését.

Trigger 3D Slalom fogantyú

Vékony fogantyú tökéletes erőátvitellel, nagyszerű fogással és maximális kényelemmel az ujjbarázdáknak köszönhetően. Kompatibilis bármelyik Trigger rendszerrel ellátott bilinccsel vagy kesztyűvel.

Trigger 3D Frame Mesh hurok

Légáteresztő, "kötött" anyagból készült hurok, amelynek javított szabása és széles ülőfelülete közvetlen és szoros kapcsolatot biztosít a markolattal.

Alpine Basket

Ideális hótányérok a lesikláshoz. A tárcsákat könnyű más tárcsákra cserélni, és ehhez semmi szerszám nem szükséges.