info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női sport szoknya Mammut Aenergy IN Skirt Women
Voucher + ingyen

Mammut Aenergy IN Skirt Women

Női sport szoknya

Szín változatok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
57 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Mammut

1023-00322-6430

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


A könnyű és gyors sítúrákon vagy a hideg napokon a síközpontban a jeges lejtőkön vagy a hideg napokon extra rétegként az Aenergy IN rövidnadrággal készen állsz, ha a hőmérséklet csökken. A teljes hosszúságú oldalsó cipzáraknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felhúzhatja ezeket a rövidnadrágokat a könnyebb túranadrágok fölé a felső részen. A rugalmas betétek nagy mozgásszabadságot biztosítanak, így a leghidegebb üdülőhelyi napokon is elindulhatsz benne a keménynadrágod alatt. A teljesen újrahasznosított Pertex® Quantum külső anyag maximális hőteljesítményt nyújt egy könnyű csomagban, amely taszítja a könnyű esőt és havat. A könnyű és pakolható szintetikus szigetelés újrahasznosított poliészter és megújuló növényi anyagokból származó Sorona™ szálak kombinációjából készült. Ha pedig emelkedik a hőmérséklet, a gyors és kompakt tárolás érdekében gyömöszöld be a beépített zsebbe.

 • ECOLoft™ Flex SR 80 g/m2 szigeteléssel töltve.
 • Részlegesen elasztikus derékpánt
 • Részleges sztreccsbetétek a nagyobb mozgásszabadságért
 • Belső zsebben tárolható
 • Alkalmas a következőkhöz.
 • Súly: 132 g
 • Anyag: Keménység: 1,5 mm:
  • Anyag: 100% poliészter
  • Bélés: 84% poliamid (ECONYL® regenerált nylon), 16% spandex.
  • Bélés: 100% poliamid
  • Fő anyag: 100% poliamid

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Szabadidő
Évad 2023 Q3
Technológia Bluesign® , Pertex® Quantum , PFC Free DWR , Econyl

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

Pertex® Quantum

A Pertex Quantum® technológiával készített termékek ultra könnyűek, optimális vastagság és tömeg aránnyal rendelkeznek. Puha, mint a selyem, rendkívülien összenyomható, kiváló kopásállósággal és a külső nedvesség, szél és eső elleni védelemmel: a szövet nem nedvesedik és gyorsan szárad, köszönhetően a speciális DWR víztaszító kezelésnek, amely garantálja a tartós teljesítményt sok mosás után is.

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.

Econyl

Az Aquafil ökológiai Econyl anyaga nejlonból készül, amelyet csak újrahasznosított halászhálókból és más, az óceánokból kifogott műanyag hulladékokból készítenek. Ez a megoldás rendkívül ökológiai, és a kapott anyag meglepő módon még jobb funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik. A termékek magas elasztikussággal és maximális hőszigeteléssel jellemezhetők.